Gość gość Napisano Marzec 24, 2014 Apeluje do wszystkich chcących zarobić przez internet! Jakiś czas temu pojawił się program Ermail. Polegał on na tym, że na Twojego meila przychodziły reklamy za które po przeczytaniu dostawało się pieniądze. Początkowo były to sumy dość duże bo nawet 1 zł za każdą reklamę, stopniowo zaczęły się one zmniejszać do 0,10 zł. Aby szybciej zarobić wysyłało się meile innych osób, zachęcające ich do zarejestrowania a dla nas były to osoby polecone za które również otrzymywało się dodatkową prowizję 10 % za przeczytaną reklamę. Był jednak mały haczyk. Pieniądze można było przelać na konto dopiero w momencie, gdy suma osiągnęła 200 zł. Dużo. Żeby uzbierać tą kwotę trzeba siedzieć w tym g*wnie jakiś rok. Kupa czasu. Ale mieć 200 zł a nie mieć? Strona była bardz wiarygodna. Z perspektywy czasu patrzę na to inaczej. Teraz wiem, że zostałam oszukana. Kwota zatrzymała się na 191,99. I ani drgnie do przodu. Nie dostaję już pieniędzy ani ze swoich reklam, ani z reklam osób poleconych. Kontaktu nie mam z nimi żadnego. Szkoda było tylko czasu i nerwów. Oni tylko żerują na ludzkiej naiwności. Nie dajcie się nabić w butelkę tak jak ja. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach