Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kafe schodzi na psy!

Polecane posty

Gość gość

Chyba nie ma tu juz kobiet z którymi można pogadać na poziomie. Ciagle wyzwiska, te same tematy których celem jest wywoływanie kłotni. Poczucie wyższości bo rodziły sn, bądź karmią piersią... Myslalam ze forum jest po to zeby móc porozmawiać o ciązy i o problemach. Dlatego chyba szkoda mojego czasu na takie dyskusje:(

Gość gość
Cóż za odkrycie:O

Gość gość
nie siedze tu codziennie wiec wybacz ale dopiero dzis to zauwazylam czytajac niektore tematy jestem w szoku jak mozna obrazac w taki sposob ludzi!

Gość gość
konkubiny - źle, cc - źle, mm - źle, matki po 40 - źle, nastoletnie matki - źle, samotne matki - źle, mamy xxl - zgnoić je, masz niebieski nick NIE WCHODŹ TU.... pogadać nie mozna, bo zawsze zbiegną się suko-szczekaczki i zaczyna się jatka

Gość gość
A wiecie czemu tak jest? Bo teraz siedza tutaj inne roczniki. To nie jesg juz pokolenie ,,trzepakowe" lat 70 czy 80. Takich osob jeat coraz mniej, za to w okres rozrodczy wchodzi pokolenie lat 90. Nie mowie ze jest gorsze, ale z pewnoscia INNE.

Gość gość
skoro nie maja nic innego do roboty tylko ublizac innym... ale anonimowo najlepiej, w realnym zyciu pewnie nawet pyska nie potrafia otworzyc jak maz krzyknie, stad tutaj swoje zale wylewają i mogą się wyżyć:)

Gość gość
jak wczoraj zaczelam czytac tematy o niepelnosprawnych i o tym jak bluzgaja takie dzieciaki i domagaja sie eutanacji to zwatpiłam w człowieka :(

Gość gość
To i tak mało widzicie. Przejdźcie się po innych forach, nawet tych kafeteryjnych - na macierzyńskim jest najwięcej wyzwisk, złych życzeń, wyzywania, zawiści, kłótni... Baby to jednak są potworami. Straszne to, że ona się odwraca od monitora i uśmiecha do dziecka, całuje w czoło i wysyła spać, a tu wraca i wlewa z siebie... nie wiem, wymiociny, bo inaczej tego nie nazwę.Wieczna walka - pierś - trucie mlekiem zastępczym, szczepienie - śmierć, słoiki - śmierć, cesarka - lenistwo, strach = śmierć :D i tak dalej, i tak dalej...Najlepsze przeczytałam przedwczoraj: poród przez cesarskie cięcie powoduje zmiany w kodzie DNA dziecka :classic_cool:

Gość gość
Jestem na cafe od 8 lat, odkąd była w ciązy i niestety zmiana jest ogromna. nie ma tujuz wcale niewbieskich nickóe. Wszystkie pouciekały na inne fora. Nie da się porozmawiac o niczym, bo wchodza takie kretynki które nie maja nic mądrego do powiedzenia i musza wtrącic swoje 3 grosze, nawet nie na temat. Wracam tu czasami z sentymentu ale kompletnie tego nie akceptuję.

Gość gość
ja tu kiedys wyczytalam, jakas megamądra kafeterianka napisala, ze dziecko po urodzeniu przez cc mialo dna lekarza który robił to cc :D :D :D uśmiałam się po pachy!:)

Gość gość
Straszne to, że ona się odwraca od monitora i uśmiecha do dziecka, całuje w czoło i wysyła spać, a tu wraca i wlewa z siebie... nie wiem, wymiociny, bo inaczej tego nie nazwę. Literki powtarzasz to w co drugim temacie a sama też nieźle bluzgasz a potem masz czelność odwrócić się i uśmiechnąć do dziecka:O

Gość gość
doczepiliscie sie do Literek jak muchy do lepu i dziwicie sie ze dziewczyna juz nie jest mila dla was?ma wam w d**e wchodzic? tez bym nie była miła na jej miejscu.

Gość gość
Powtarzasz słowa, które wyczytałaś? Pokaż, gdzie bluzgam? Pokaż, gdzie komuś źle życzyłam? Gdzie zazdrościłam, wyśmiewałam i gnoiłam? Gdzie pierwsza kogoś zaczepiłam? Zwróć na to uwagę ;-)

Gość gość
Kafe nie schodzi na psy,ono juz dawno zeszlo.Zrobil sie tu rynsztok w ktorym kumuluja sie same odpady zyciowe....Ja kiedys tu pisalam dosyc czesto mialam stalego nicka,ale od jakis dwoch lat pzrestalam pisac,czasami zajrze by zobaczyc czy cos sie tu zmienilo wzgledem kultury,ale niestety wiele kafeterianek nawet nie wie co to slowo znaczy.

przykre to troszkę:( bo człowiek czasem z nudów by tu cos ciekawego poczytał no ale bieda, bieda ....

Gość gość
a widziałyście temat gdzie kobieta prosi o wsparcie bo jej 6mczne niemowle jwest w śpiączce farmakologicznej i walczy o zycie? Tam ktos napisał cos w stylu "sama dziecku to zrobiłas szczepieniem to sama sie módl" Pominajm poglady na temat szczepien - kazdy ma prawo myślec co chce. ale jakim trzeba byc człowiekiem żeby napisac tak matce w tej sytuacji? Zmroziło mnie, Też kiedys pisalam na niebiesko, tez nigdy nikogo nie wyzwałam. Nawet staram sie nie krytykować jesli mam inne zdanie to pisze o sobie a nie odnosze sie do innych... a juz sporo razy bylam nazwana kretynką bo ktos uważał inaczej. A przy okazji dowiadywałm sie ze czytam tylko kafe i kolorowe gazety, że jestem napewno na utrzymaniu partnera itp. Jak takie wnioski mozna wysnuć po jednym zdaniu... to to pokolenie jest jasnowidzące!

4.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość a widziałyście temat gdzie kobieta prosi o wsparcie bo jej 6mczne niemowle jwest w śpiączce farmakologicznej i walczy o zycie? Tam ktos napisał cos w stylu "sama dziecku to zrobiłas szczepieniem to sama sie módl" x x ja zwrocilam uwge tez w tym temacie na inną wypowiedz kobiety która niby jest MATKĄ :O "3.03.14 [zgłoś do usunięcia] tez matka 222 Nie chce byc wredna ale teraz piszesz o Bogu a na innych tematach pewnie na niego najezdzasz. Masz slub koscielny czy zyjesz z "partnerem"? Chodzisz do kosciola co niedziele? Czy jak Cie psy nagonia? Jestesm przyzwyczajona do tego, ze na kafe a zwlaszcza na tym forum normalka sa konkubinaty, nie ochrzczone dzieci, oraz totalny anykatolicyzn. W Twoim przypadku potwierdza sie , ze "Jak trwoga to do Boga" Zycze zdrowia Twojej corce"

Gość gość
Ja jeszcze trwam na niebiesko, ale to już przostaje miec sens...

23.03.14 [zgłoś do usunięcia] tez matka 222 ale jesli przypuscmy taka autorka ma go w d***e na codzien to dlaczego ten Bog ma jej pomoc w uzdrowieniu corki? Co? X X Dla mnie to cos strasznego:(

Gość gość
Zszokował mnie temat o niepełnosprawnych dzieciach:(

Gość gość
te "matkę" pomijam bo moim zdaniem ona nie rozumie tego co czyta. Trzeba wziac poprawkę na pewne ograniczenia poprostu.