Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupiajaja

Nie moge sie od niego uwolnic

Polecane posty

Gość glupiajaja

Bylismy razem przez jakis czas, ale rozstalismy sie ze wzgledu ze szukalismy czegos innego. Po kilku miesiacach on pyta czy mozemy sprobowac jeszcze raz, ja zgodzilam sie i znowu wpadlam w te same sidla :( nie moge przestac o nim myslec, ciagle mi go brakuje, wkurza ze nie dzwoni

Gość gość
Opisz wiexej ciężko TK cokolwiek powiedzieć. Ile bylidcie po jakim czasie wrócił

Gość glupiajaja
Bylismy razem moze z 6 miesiecy. pozniej 10 miesiecy tylko sporadyczne wiadomosci. kazde z nas spotykalo sie w tym czasie z innymi ludzmi. az w koncu sie spotkalismy - mowi,ze caly czas przypominaja mu sie chwile ze mna. ale on jest taki inny, nie jest taki oddany, nie ejst taki jaki bym chciala, ja bardzo tesknie za byciem z kims, lubie go i wszystko to co robi mowi przemyslam milionrazy i wszytsko staje sie znowu skomplikowane

Gość gość
No rozumiem cie a kto podjął decyzje o rozstaniu bo u mnie to chłopak po 6msc powiedział ze to nie to i mimo ze nie ma nikogo innego na oku nawet nie szuka to nie chce wrócić

Gość glupiajaja
to bardziej ja zdecydowalam, on nie byl gotowy na zwiazanie sie na powaznie teraz mowi,ze chce sie zmienic ale musze byc cierpliwa i nie naciskac..albo to takie lanie wody

Gość gość
A czy powiedział ci kiedyś ze nie wir co czuje albo ze nie kocha ..,,,?

Gość glupiajaja
On mowi tylko,ze nie wie czy potrafi byc odpowiedzialnym mezem w przyszlosci.. wspomnial,ze kocha ale slowa to nie wszystko, nie zapewnia mnie o tym itd ja nie naciskam oczywiscie ale bardzo chce czegos powaznego

Gość glupiajaja
niech ktos ze mna pogada, chyba tego najbardziej potrzebuje

Gość gość
To czy się kogoś kocha można stwierdzić po kilku latach bycia razem, a nie kilku miesiącach. Co najwyżej to zwykła fascynacja, może lubił chodzić z Tobą do łóżka i dlatego ciężko mu odejść, bo tym samym straci szansę na bzykanie w razie potrzeby.

Gość glupiajaja
oj nie, jesli chodzi o lozko to nie ma problemu znalezc na to chetnej dziewczyny- ja to wiem. ja tez nie mialanym z tym problemu- wiem,ze chodzi tu o wiecej ale nie wiem czy bedzie z tego cos powaznego. ile mam dac sobie na to czasu

Gość glupiajaja
wiem jak to sie ostatnio skonczylo i nie wiem czy warto poswiecic temu czas i zobaczyc, czy dac mu szanse i zobaczyc czy jest tego wart

Gość gość
Więc jeśli nie ma problemu ze znalezieniem dziewczyny na seks, to może dlatego nie chce się wiązać z jedną, albo może seks z tobą jest lepszy i dlatego wraca. Jak się chce z kimś być, to się przy nim jest... takie moje zdanie, a jak ktoś nie wie czego chce, to szkoda czasu.

Gość glupiajaja
zgadzam sie z toba. co do seksu- tak- jest nam bardzo dobrze. mysle, ze poczekam troche, zobacze jak sie zachowa w waznych chwilach dla mnie i wtedy podejme ostateczna decyzje, mysle ze to dobry pomysl prawda?

Gość gość
bylebyś nie czekała za długo, bo możesz się nigdy nie doczekać ;) zajmij się sobą, nie myśl o nim, może sama dojdziesz do wniosku że to nieodpowiedni facet ;)

Gość glupiajaja
Mam takie wrazenie,ze to tylko kwestia czasu zebym sie o tym przekonala. Natomiast moze sie myle, ostatnio poznal moje siostry z ktorymi mieszkam zeby bylo tak bardziej oficjalnie. Poczekam i zobacze.

Gość glupiajaja
jeszcze mam jedno pytanie do was jak dlugo moze facet do was nie dzwonic, rozmawiacie codziennie my raz dziennie. pytam, dlatego bo z innymi to bylam w ciaglym kontakcie smsowym itd a z tym np rozmawiam raz dziennie- zwykle wieczorem ale zdarza sie nawet do godziny/.