Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

utraceni znajomi

Polecane posty

Gość gość

Witam wszyskich. Chcę przedstawić moją sytaucje. Nie wiem od czego zacząć., Chodzę do liceum, bardzo dobrzr się uczę..Ale rzez opinie"kujona" nie mam znjaomych, a uważam, że wcale nie jesem typem takiej osoby. Lubie wychodzić, spędzać czas z innymi. ale tutaj jest własnie problem. Jestem w 2 klasie liceum. Do mojej szkoły poszłam sama jedyna (jeszcze jedna koleżanka ode mnie, ale z nią jakoś nie mogę się zgrać-calkiem inny charatker).. No i stało sie. Straciłam kontkt ze wszytskim dawnycmi znajomymi. Nawet tymi "na czesc , co tam?".Jest ciężko, bo wgl ich nie widuje.Wiekosc z nich poszła d tego samego miasta, a wiec logiczne- widuja sie codzinnie,czy to w szkole , czy w busach. A ja? nawet nie widzę nikogo. Chciałabym odnowić te kontakty. Tylko niewiem jak to zrobić. Po 1,5 roku nagle napisać z tekstem :hej co tam?.. Nie wiem jak zorbic ten 1 krok.. Staram się walczyć z niesmiałościa, mieć swoją paczkę znajomych. W szkole też ze znajomymi średnio. Każdy mieszka od siebie bardzo dlaeko, jedynie co to w szkole można sie kolegowac, nawet nie mozna wyjsc "na piwo". Cczuje sie straszmie samotna, potrzebuje znajomych. Co radzicie?Dzięki za wszytskoe odpowiedzi, to dla mnie ważne. ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować