Gość gość Napisano Marzec 24, 2014 Witam wszyskich. Chcę przedstawić moją sytaucje. Nie wiem od czego zacząć., Chodzę do liceum, bardzo dobrzr się uczę..Ale rzez opinie"kujona" nie mam znjaomych, a uważam, że wcale nie jesem typem takiej osoby. Lubie wychodzić, spędzać czas z innymi. ale tutaj jest własnie problem. Jestem w 2 klasie liceum. Do mojej szkoły poszłam sama jedyna (jeszcze jedna koleżanka ode mnie, ale z nią jakoś nie mogę się zgrać-calkiem inny charatker).. No i stało sie. Straciłam kontkt ze wszytskim dawnycmi znajomymi. Nawet tymi "na czesc , co tam?".Jest ciężko, bo wgl ich nie widuje.Wiekosc z nich poszła d tego samego miasta, a wiec logiczne- widuja sie codzinnie,czy to w szkole , czy w busach. A ja? nawet nie widzę nikogo. Chciałabym odnowić te kontakty. Tylko niewiem jak to zrobić. Po 1,5 roku nagle napisać z tekstem :hej co tam?.. Nie wiem jak zorbic ten 1 krok.. Staram się walczyć z niesmiałościa, mieć swoją paczkę znajomych. W szkole też ze znajomymi średnio. Każdy mieszka od siebie bardzo dlaeko, jedynie co to w szkole można sie kolegowac, nawet nie mozna wyjsc "na piwo". Cczuje sie straszmie samotna, potrzebuje znajomych. Co radzicie?Dzięki za wszytskoe odpowiedzi, to dla mnie ważne. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach