Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona ja

dość mam tych matek

Polecane posty

Gość zniesmaczona ja

i znowu w tvn 24 matki dieci niepełnosprawnych,juz mam dosć słuchania,że "im sie nalezy" no ilezmozna? idżcie do domu i zabierzcie te dzieci z sejmu! dość pośmiewiska

Gość Karpiel_Bulecka
Tusk musialby rzad do dymisji podac 🖐️

Gość gość
to juz jest chore i jeszcze mówią,ze z sejmu nie wyjdą,wynocha! a kto sie waszymi dziećmi teraz zajmuje?

Gość gość
To po co oglądzasz stację dla półgłówków? Bo sama się do nich zaliczasz. Wyłącz telewizor i idź na spacer. Mądrzejsza nie będziesz, ale może zdrowsza. :o

Gość gość
Właśnie, włącz TV Puls i Trwam, to mądre stacje :D

Gość gość
A co chodzi tym rodzicom ? o co walcza?

Gość gość
11:55 zamknij jape glupia kretynko, nie zrozumialas goscia to nie dogryzaj na sile, znowu szukasz zaczepki? walnij sie w leb. co do tematu- popieram w 100% tez mam dosyc tych meczennic, ich dzieci, ich sprawa, powinny sie w ogole cieszyc ze dostaja tyle pieniedzy na leczenia, z fundacji na dzieci, ktore sa nieuzyteczne jako jednostka spoleczna. chcialy urodzic? ich problem, teraz niech szukaja pieniedzy a nie wyciagaja lapy, mimo ze i tak panstwo im pomaga. jeszcze roszcza sobie prawo do pensji za to ze sa matkami i sie opiekuja wlasnymi dziecmi, jak ja nienawidze takich roszczeniowych ludzi bez ambicji, wstyd. tylko kazdy boi sie je ruszyc jak zgnile jajo

Gość gość
nie macie zadnego zdania na ten temat?

ja uwazam, ze powinno sie zwiekszyc zasilek i prawo do emerytury dla nich. ale wkurza mnie inna sprawa - ze przez obleganie sa w stanie cos wymusic. teraz rozpoczna lawine strajkow, protestacji i okupacji. inne grupy spoleczne tez w ten sposob beda chcialy cos ugrac

Gość gość
12:26 mamy zdanie ale były już dwa tematy o tym i trzeci raz nie będę wypowiadać swojego zdania:O

Gość hehehehehhehehehhehe
gość Ty uważaj bo mozesz mieć wypadek i do końca życia srać pod siebie .Wtedy tez bedziesz taka nieużyteczna jednostka społeczna jak te dzieci.

Gość gość
DO gościa 12:13:32 Jaki masz problem ? Weź nóż ,pistolet i idz pozabijaj te chore dzieci . Dzięki Tobie będzie wiecej kasy dla zdrowych i pięknych .

Gość gość
to ja z 12.13. oczywiscie nie zakumalyscie do konca sensu mojego komentarza. mnie nie chodzi o to zeby powybijac chorych i nie dawac im nic, ale na litosc boska oni dostaja i to nie malo! i powinni sie cieszyc, ze panstwo im pomaga. bo taki mamy juz ustroj, ze finansuje sie slabych, biednych a madrych, zdolnych, rokujacych i "pozytecznych" dla panstwa sie z reguly nie wspiera. mnie tylko wnerwia, ze ktos dostaje mase kasy, mimo ze sam podejmuje decyzje o urodzeniu chorego dziecka, panstwo mu pomaga a takcy jeszcze wyciagaja lapy po wiecej. niby ktos podejmuje samodzielna decyzje, niby ma sam problem a sam go rozwiazywac nie chce i rosci sobie prawa do wsparcia finansowego (ktore poniekad juz ma)

Gość gość
ja je tam popieram, szkoda,ze nie ma wiecej takich obywateli, aby obalic ten nasz wspanialy rzad, tuska, komorowskiego i cala ta klike.

Gość gość
też już mam dość tych bab, zawsze wszystkim mało a to pielęgniarkom, a to górnikom a to innym czortom :o

Gość gość
"gość11:55 zamknij jape glupia kretynko, nie zrozumialas goscia to nie dogryzaj na sile, znowu szukasz zaczepki? walnij sie w leb." - wpis życzliwej mamusi.

Gość gość
nie każdy na etapie ciaży decyduje, ze chce urodzić chore dziecko. Moje dziecko ma autyzm, ktory ujawnił sie w trzecim roku życia- więc błagam, nie piszcie, ze każdy rodzic niepełnosprawnego dziecka sam o tym decyduje bo to bzdura. Natomiast uważam, ze trochę zbyt szeroką ręką rozdają na każdą niepełnosprawnosć. Ja normalnie pracuję, od państwa zacznę pobierać 200zł miesięcznie- bo dopiero teraz złożyłam podanie o niepełnosprawnosc mojego dziecka. Z racji tego, ze moje dziecko chodzi do przedszkola terapeutycznego wiem, ze większosc matek pobiera świadczenie- bodajże 600zł na dziecko a pracuje na czarno- bo dziecko chodzi do przedszkola w tym czasie. W naszym kraju nie patrzy się indywidualnie na każdy przypadek- stąd kupa kasy jest tak naprawdę rozdawana. Bo co innego jeśli dziecko rzeczywiście potrzebuje opieki rodzica 24h i matka pracowac nie moze. To moje jedyne zastrzezenie.

Gość gość
"gość11:55 zamknij jape glupia kretynko, nie zrozumialas goscia to nie dogryzaj na sile, znowu szukasz zaczepki? walnij sie w leb." - wpis życzliwej mamusi.

Gość gość
13:13 nie jestem mama - pudlo wszechwiedzaca. to ze ty nie wyzywasz i nie uzywasz przeklenstw (nie wiem gdzie dusisz emocje jak sie wpienisz na kogos) nie znaczy ze jestes "milutka mamusia". jestes wredna i szukasz zadymy tam gdzie nie tzreba. przylazisz na topic, mimo ze w temacie nie masz nic do powiedzenia, atakujesz, czepiasz sie, czestujesz tanim sarkazmem, wiec jesli uwazasz sie milutka, jestes w duzym bledzie. i za kazdym razem utwierdzasz mnie w tym moim zadaniu na twoj temat. dlatego tak cie nie cierpie.

Gość gość
Literki po nikt nie zareagował na zaczepkę to musiałaś doj**** drugi raz?Zgasiłabym cię ale goowno się nie pali.Bez odbioru.

Gość gość
Spadaj gnieźnianko :) Nie ja wysłałam post dwa razy.Co robisz nie-mamusi na wątku mam i ciężarnych? I co masz do powiedzenia na temat niepełnosprawnych dzieci?

Gość gość
Ty masz na ten temat do powiedzenia najwięcej prawda?Nawet by się zgadzało przecież jesteś niepełnosprawna umysłowo:O Nie jestem z Gniezna:D

Gość gość
🖐️ :D

Gość gość
13:34 spadaj ty bo znowu robisz zadyme, jestes tak beznadziejna ze nie wiem czy smiac sie czy plakac! jestes ostatnia kretynka tutaj, ktora ma prowo dyrygowac forumowiczkami, juz pare osobb ci to tutaj napisalo! uwazasz ze tylko mamy niepelnosprawnych dzieci moga sie wypowiadac na ten temat? albo w ogole matki moga tu wchodzic? mnie interesuje temat dzieci i ich wychowywania, powoli przygotowuje sie do roli mamy, bo planuje dzieci w najblizszym czasie i bede wchodzic i komentowac gdzie mi sie podoba. a ty jak jestes taka zyczliwa to sama trzymaj fason a nie "spadaj". przyjdzie najwieszka menda na kafeterii i smie jeszcze komus wypluwac "spadaj".

Gość gość
"to ja z 12.13. oczywiscie nie zakumalyscie do konca sensu mojego komentarza. mnie nie chodzi o to zeby powybijac chorych i nie dawac im nic, ale na litosc boska oni dostaja i to nie malo! i" No rzeczywiscie w ch*jjj kasy dostają :) .600 zł to jest przecież tyleee kasy ze nie wiedza co z tym robić . Puknij sie leb .

Gość gość
Nikt o mnie tyle nie pisał co ty... 😍

Gość gość
13:38 ty lepiej sprawdz ip swojego dziecka, bo cos ci szwankuja te hakerskie myki prosto ze sklepu "wszystko po 4 zlote":D nie ty wyslalas post 2 razy? po 8minutach akurat twoj sie wyslal drugi raz?:D jestes zalosna:D takie rzeczy sie dzieja jak jakaas zdesperowana kretynka nak****a "wyslij" 5 razy pod rzad, az sie kafe zacina, bo boi sie, ze jej durne wypociny sie nie przesla:D jak ci sie zacina kafe, to wystarczy kliknac RAZ. i nie boj sie, wypociny (niestety) sie przesla, tylko trzeba zaczekac a nie sapac nad monitorem.

Gość gość
Co za bzdury :D

Gość gość
13:43 bo rzygac mi sie chcesz jak wszczynasz tania prowokacje, zadna niebieska mnie tak nie wnerwia jak ty. jestes jak wrzut na d***e, ale widac ze lubisz nim byc, bo odpisujesz zamiast zamknac morde i pisac na temat

Gość gość
No ja sobie wszczynam i poluje na ćwierćinteligentów. Jesteś moim numerem 1 :)