Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wrozki szukam pilne

Polecane posty

Gość gość

??

Gość Wróżka Olga
o co chodzi ?

Gość gość
Jestes jeszcze wrozko?

Gość Wróżka Olga
tak jestem

Gość gość
Paulina26.12.1988 Co w milosci? Kiedy spotkam tego jedynego? Kim on bedzie? Klaps totalna w milosci , przyciagam Samych nie odpowiednich facetow, co robic?

Gość Wróżka Olga
W miłości nastąpią zmiany, musisz tylko otworzyć się na otoczenie, będzie to ktoś kogo prędzej już poznałaś,nie będziesz wstydziła się go,wręcz przeciwnie.Pamiętaj tylko,że Ty też musisz się angażować w ten związek aby nie była to kolejna klapa

Gość gość
Dzieki:( i Tak nie wiem o kim mowisz , kto to jest? Jakies szczegoly?

Gość Wróżka Olga
jest to ktoś do kogo miałaś zawsze neutralne podejście,nie utrzymujecie stałych kontaktów lecz niedługo nastąpi zmiana,sam się z Tobą skontaktuje dodam tylko,cierpliwości a wszystko potoczy się po Twojej myśli. Dodam jeszcze,że to będzie ktoś z kim będziesz już do końca.Powodzenia !

Gość gość
Ojej teraz mnie podnioslas na duchu :) dziekujeeeeee

Gość gość
A czy ja też mogę prosić?? :) czy on o mnie myśli jeszcze i kocha? kiedy nasze drogi ponownie się zejdą?? Mirosław 15.05.92 Jola 13.12.93

Gość gość
A moglabys mi powiedziec Jak bedzie wygladal?

Gość Wróżka Olga
Cieszę się,że mogłam pomóc ;)

Też mogę Ci powróżyć. Dziś spotkasz na swej drodze człowieka. Pierwszy się do Ciebie odezwie. Nawiążecie nic porozumienia. W przerwie w oddychaniu zjesz coś, wypijesz napój.. gorący i parujący... Co do nieodpowiednich facetów. Kochana, wróżka Ci nie pomoże. Pytasz co robić, jeśli przyciągasz nieodpowiednich facetów? Daj sobie czas na poznanie ich zanim zaczniesz snuć plany zamążpójścia. Uwierz, to widać, że facet jest "nieodpowiedni". Zacznij mieć o sobie lepsze mniemanie, popracuj nad podniesieniem poczucia własnej wartości i po prostu próbuj. Za którymś razem spotkasz "tego jedynego", ale wróżę Ci, że pocałujesz sporo żab zanim jedna z nich okaże się księciem^ ^

Gość Wróżka Olga
Jola- Owszem myśli,ale uczucie wygasło,nie ma już szans na udany związek,musisz przestać myśleć o nim i zająć się swoim życiem

Gość gość
Yhym:) czyli się nie spotkamy w najbliższym czasie?

Gość gość
Wrozko a powiesz mi jeszcze Jak on bedzie wygladal? Jakies szczegoly ? To ja paulina26.12.1988

Gość gość
Wróżko, a jeśli chodzi o teraźniejszą sytuację na Ukrainie? Czy rozwinie sie z tego wojna światowa? Czy Polska zostanie zaatakowana?

Gość 22nika28
Ja wolę jakoś wróżki online i polecam http://wizytauwrozki.pl/ mają jasne zasady, różne formy kontaktu i wróżki (przynajmniej Anne i Solanż) są miłe