Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boje sie ze cos jest nie tak

Polecane posty

Gość gość

Najprawdopodobniej jestem w ciąży :-) okres powinnam dostać tydzień temu, testy pozytywne:-) wizyta u lekarza w następny czwartek. No i boję się, że coś jest nie tak. To moja druga ciążą, pierwsza skończyla się źle. Prawie nie mam objawów. Jedyne objawy to brak miesiaczki, więcej kremowego sluzu i teraz zaczęły mnie piersi pobolewac, ale słabo. W poprzedniej ciąży bolały mocno. Dodam, że brałam przez 10 Amotax na bakterie w moczu - skończyłam wczoraj. A od czwartku miałam silna infekcje gardła, dziś jest lepiej. Boję się, że to wszystko mogło zaszkodzic i dlatego nie mam objawów :-(

Gość gość
To, że nie masz objawów to nic złego. Ja też nie miałam żadnych mdłości, bólów, zachcianek itp.... i było wszystko ok

Gość gość
ja też nie miałam żadnych objawów i wszystko ok. Bobas ma 9, 5 miesiąca :)

Gość gość
Gratulacje! Przede wszystkim musisz nastawić się pozytywnie i nie wymyslac problemów :) Jesli chodzi o infekcję, to moja ginekolog kiedyś mi to w dość prosty sposób wytłumaczyła:na początku ciąży obowiązuje zasada "wszystko albo nic" - jeśli zarodek jest bardzo słaby, to byle katar niestety doprowadzi do poronienia. Jeśli zaś jest silny, to przy rozsądnym "prowadzeniu się" wszystko będzie ok :)

Gość gość
Ja nie miałam objawów przez 9 mcy :) Synek ma 8 mcy.

Gość gość
Na tę chwilę zarodek byłby jeszcze malusieńki. boję się, ze przez to wszystko mogło pójśc cos źle. Dzisiaj mnie naszły takie złe myśli

Gość gość
do pan, któe nie miały objawów- nie bolały was nawet piersi?

Gość gość
Ja właśnie zaczęłam 7tc i oprócz większego uczucia głodu, zero objawów. Piersi nie bolą, w poprzedniej ciąży też tak było i urodziłam zdrową córkę

Gość jóśia
Jeśli zarodkowi ma się coś stać na tym etapie to uwierz, nie masz na to żadnego wpływu. Jak ktoś wyżej napisał- jeśli jest silny, to "byle co" go nie pozbawi życia :) Bądź dobrej mysli. Ja do 6 tygodnia miałam jedyny objaw- bolące piersi. Też mnie dziwiło, że nie mam mdłości itp... Jak zaczęły sie po 6 tygodniu to pożałowałam swoich słów :) Jestem w 18 tygodniu i cały czas męcza mnie rozmaite dolegliwości, zazdroszczę kobietkom, które przechodzą przez ten okres bezobjawowo ;)