Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BOLI MNIE BRZUCH PO LEWEJ STRONIE POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Zaczęło się wczoraj, zakuło mnie na dole w brzuchu po lewej stronie trochę wyżej nad jajnikiem, myślałam że to przez okres bo też wczoraj dostałam, ale to raczej nie to bo te kłucie trwa cały czas tzn. nie boli mnie mocno tylko jak chodzę to mnie kłuje tam, czy powinnam się martwić? Jak do jutra nie przejdzie to nie wiem...

Gość gość
Pomocy martwię się :(

Gość gość
Z lewej strony jest trzustka, nerka, jajnik. Jeśli ból będzie się utrzymywał zgłoś się do specjalisty. Być może masz kamienie żółciowe? Ale ja bym się nie denerwowała na zapas. to pewnie nic poważnego.

Gość gość
kamienie żółciowe bolą z prawej pod zebrami promieniując do kręgosłupa i raczej prawej łopatki, trzustka boli pod zebrami i też promieniuje do kręgosłupa (niestety doświadczyłam bólu obu więc wiem co mówię). na dole to albo jajnik albo jelito grube. może to być zwykłe wzdęcie, bo to jest właśnie takie kłucie a przy okresie organizm czasem szaleje.

Gość Dariusla
Mnie ostatnio strasznie mocno bolał brzuch po lewej stronie, już się bałam, że to coś poważnego, ale na szczęście okazało się, że to nic wielkiego i już jest w porządku. Nie zawsze ból brzucha po lewej stronie wiąże się z groźnymi schorzeniami, czasem powód jest błahy. Poczytajcie o tym, tutaj jest ciekawy artykuł na ten temat https://adamed.expert/klucie-i-bol-w-lewym-boku-jakie-sa-mozliwe-przyczyny-bolu-brzucha-z-lewej-strony/