Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość areo

odchudzanie,razem razniej

Polecane posty

Gość areo

Witam szukam chętnych osób do wspólnego odchudzania,nie ważne czy ma to być 20 czy 5 kg,z tego co widzę na innych tematach ciężko się jakoś ,wkręcić,więc zapraszam wszystkich. Moja waga to 97 kg wzrost 171 cel na dobry początek 85

Gość madzia50
ja mam 5 kg , najwiecej z brzucha ( waleczek, oponka) , moge sie dolaczyc :) tylko nie wiem jaka diete zrobic

Gość madzia50
ja waze 62 kg wzrost 170

Gość areo
Wita Cię,ja na początek zaczęłam małymi kroczkami mam rowerek stacjonarny,kupiłam ocet jabłkowy podobno bardzo dobry,i mam zamiar troszkę zdrowiej się odzywiać

Gość madzia50
tez pije ocet jabłkowy ale dopiero od 3 dni nie wiem tylko jaka diete zastosowac a ty jaka robisz?

Gość areo
typowej diety nie mam,zmieniłam smażone potrawy na potrawy gotowane na parze,mięsko robię tylko w rękawie,mniej sole a używam więcej ziół,mam zamiar zrezygnować jeszcze z chleba pszennego ale wszystko powoli,a Ty masz jakiś plan na te parę kg

Gość madzia50
własnie nie mam planu ja za duzo jem chleba i slodyczy , ciasta itp i tu musze to zmienic, chleb jem ciemny ale za duzo , dzis sie zastanowie nad dieta , to napisze pozniej ) poszperam jeszcze po necie )

Gość areo
ja tez uwielbiam słodycze i muszę je wyrzucić z mojego menu;-)myślałam o diecie 1500 kalori,w sumie to nieważne chyba jaka dieta tylko żeby było widać rezultaty i żeby było zdrowo,mam tez zamiar więcej się ruszać chociaż z moja nadwagą na razie mam ciężko po 10 minutach dostaje zadyszki ale od czegoś trzeba zacząc

Hej dziewczyny! Z chęcią się do was dołączę :) Kilka słów o mnie: mam 180 cm wzrostu i ważę o zgrozo 104,5 kg... postawiłam sobie takie cele: I - 95 kg II - 90 kg III - 85 kg IV - 80 kg V - 75 kg - ostatecznie i na stałe! :) żeby się maxymalnie zmotywować wymyśliłam że przy każdym osiągniętym celu w jakiś sposób sobie wynagrodze trudy :D na razie wiem że na cel II zmieniam kolor włosów i fryzure a na cel V jadę na wycieczkę na południe gdzieś :D, co do reszty to też coś wymyśle fajnego :) Jeśli chodzi o diete to po prostu zdrowe jedzenie i w mniejszej ilości a ćwiczenia to na początek skalpel a potem zobaczymy. Mam w planie kupić karnet na siłownię, i rozejrzeć się za basenem. No to tyle z moich postanowień. Wystartowałam dzisiaj i zrobie wszystko żeby osiągnąć to co wyżej napisałam :D

Gość areo
Hej Poletta,z tym nagradzaniem siebie to bardzo dobry pomysł,tez myślałam nad karnetem na siłownie ale ja mam w domu dwoje dzieciaczków w tym jeden taki maluszek 2 miesiące,mąż cały dzień w pracy i nie miałabym z kim ich zostawić. Z dużej wagi podobno się szybciej spada więc mam nadzieję że nam się uda

Gość areo
skalpel to te ćwiczenia Chodakowskiej tak?

pierwszy dzień za mną :) dałam rade :) aero tak skalpel to ćwiczenia Chodakowskiej :) jak tam dzisiaj minął u was dzień?

Gość madzia50
Hej witam. Moj plan to dieta mz i zmniejszenie wegli i duzo ruchu.wlasnie biegami chwike odpoczywam. Odezwe sie pozniej

hej dziewczyny :) jak wam dzisiaj dzień mija? ja sie trzymam! przyszłam z pracy zjadłam niewielki obiad, troche sprzątne w domu i zabieram się za ćwiczenia :) jestem strasznie zmotywowana!