Gość xenia90 Napisano Marzec 24, 2014 Witam :) Mieszkam z moim chłopakiem wraz z jego przyjacielem, który ma bardzo uciążliwą dziewczyne. Na dodatek codziennie muszę ją widywać. Z pozoru jest taka miła, pomocna, i uczynna, ale zawsze coś chce. Jest strasznie wśc****a. Jak gdzies jade z moim TZ to musi widzieć gdzie bylismy, co robiliśmy itp. To jest bardzo uciazliwe. Moj TZ jest bardzo przemilym czlowiekiem i jej wszytsko mowi choć mu mówie zeby przestał bo nie lubie jak ktoś mnie kontroluję. Stara się ograniczyć to , ale czasem coś powie. Nawet odechciewa mi się gotować, bo zawsze przybiega do kuchni i wypytuje co bede robić, a ja bym to zrobila tak, dodała bym to itp. Raz sie wq to powiedzialam zeby dała juz z tym spokoj bo robie sobie po swojemu. Nic nie pomogło. Nawet ma czelność chodzić po domu w butach . Zawsze ją opieprzam , ale zawsze ta sama gadka ' ja mam czyste'. Nie wiem jak sobie z nią poradzić . Może byliscie keidyś w takiej sytuacji jak ja ? I jak sobie z tym poradziliście? Bo niestety się coraz częściej kłóce o to z moim TŻ a on nic z tym nie może zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach