Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tryka1

USG na fb

Polecane posty

jak nie "narozrabia" znowu, to przed 40. będzie "wolna" - wczesne macierzyństwo ma swoje zalety, poza tym to jej życie i jej problemy, a nie ona pierwsza przed 20. urodzi i twój świat na tym nie ucierpi

Gość gość
dla wrzucanie na fb zdjęć usg jest STRASZNE, ludzie nie maja ograniczeń, nie szanuja swojej prywatności i intymności. FB schodzi na psy...

Gość gość
''Kogo to interesuje, że puściła się po niecałym miesiącu, a może i wcześniej.. i wpadli?'' Najwyrazniej ciebie to interesuje.

Gość tryka1
Po prostu staram się zrozumieć co ludzie mają w głowach w tym czasie co wstawiają głupie posty, które są nie na miejscu. :) Wpadki się zdarzają, ja rozumiem.. ale po jaką cholerę oznajmiać to całemu światu ? A co jeśli poroni? Doda zdjęcie z podpaską i podpisze " Ojjj, nasz aniołek odszedł od nas". Oczywiście nie życzę jej tego, ale takie rzeczy też się zdarzają, 6tc to bardzo wczesna ciąża.

Gość gość
Nie ma sie czym chwalic. Te glupie ci*** co zaliczyly wpade probuja w ten sposob przekonac wszystkich jakie to sa szczesliwe. Nie napisze przeciez: moje zycie sie skonczylo, zaliczylam wpadke bo glupia ze mnie smarkula.

Gość gość
A ile Ty masz lat jesli mozna zapytac? Wpadla, trudno! Ale cieszy sie, ze bedzie miala Dzieciatko i to bardzo dobrze! Lepiej jakby sie zalamywala i robila wszystko aby je stracic?! Ogarni sie dziewczyno!! Jesli mialaby 20-25lat to inaczej bys to widziala? Co Cie w ogole to wszystko obchodzi! Jesli tak Cie to boli, ze ktos odkrywa swoje prywatne sprawy to co Ty robisz na tym portalu? Istnieja rozne aplikacje do kontaktu ze znajomymi, fb naprawde nie jest niezbedny do zycia jesli tak Ci przeszkadza to co tam czytasz...

Gość Flontek
Autorko, chyba Tobie przydałoby się raz na jakiś czas z kimś "puścić", może wtedy miałabyś więcej luzu w doopsku :)

Gość gość
rodziny zapraszają sie na nk na facebooka i tam skladają sobie zyczenia, urodzinowe, imieninowe :o sprzedają swoją prywatnosc calemu światu !

Gość tryka1
Ja mam 26 lat, ale co to ma do rzeczy? Jakby wpadła w wieku 25 lat też bym się czepiała, bo wiek akurat ma tu najmniej do rzeczy, chociaż w jej przypadku ma.. trochę, pewnie będzie latała po opiekach i prosiła o pomoc i akurat moje życie może na tym ucierpieć. Po prostu chodzi mi po co dodawane są takie zdjęcia? Może to jakiś nowy szpan i ja go nie rozkminiam? -.-

Gość gość
Jak spotka Cie takie szczescie to nie bedziesz miala nic przeciwko temu zeby wszyscy sie dowiedzieli o tym.. Widocznie jeszcze nie mialas takich przezyc;)

"Po prostu chodzi mi po co dodawane są takie zdjęcia?" Pewnie "po to" samo co zdjęcia posiłku, dzieci, chomików i z wakacji. IMO chyba po to, żeby było o czym chrzanić pod zdjęciami

Gość wielkie halooo
O matko dziewczyna ma 17 lat co Ty od niej wymagasz? Owszem głupie to i niepotrzebne ale szczerze co Cie to obchodzi? Chyba nie masz zamiaru ich pouczać teraz to i tak nic nie da. I nie przeżywaj, nie rozmyślaj co dalej poczną jak utrzymają, czy są dojrzali co to wnosi do sprawy? Dziewczyna może się cieszy, niech się cieszy wielkie mi halo. Moje koleżanki 30 latki wklejają zdjęcia z usg i jeszcze takie co czasem nic nie widać z podpisami "moja fasolka" i tysiącami buziaków i co z tego? Mam każdej pisać, że to głupie i niepotrzebne, że po co robić album rodzinny itd? Spojrzę, przewinę i mam gdzieś! Trochę dystansu. Ty tego dziecka wychowywać i utrzymywać nie będziesz po co przeżywasz. Oni mają prawo wklejać co sobie tam chcą.

Gość tryka1
Według Ciebie zajście w ciążę przed 17 urodzinami jest szczęściem? No faktycznie szczęście, tylko się cieszyć. Pewnie w sobotę pójdzie na imprezę zapije się do nieprzytomności, bo przecież 2 miesiące przed napisała, że nie szuka męża, bo... trzeba się wyszaleć. To się wyszaleje przy pieluchach :D

Gość tryka1
Niech się cieszy, ale dalej nikt nie odpowiedział mi po co dodawane są takie zdjęcia? Z głupoty?:)

Gość gość
Ze szczescia i checi rozgloszenia go calemu swiatu

Gość Flontek
Autorka to typowa polska Cebulaczka :) Wchodzi na fb tylko po to, żeby ponabijać się z cudzego życia i krytykować innych. Na starość będzie marudną, zrzędzącą babą, która siedzi całymi dniami w oknie i czeka, aż Kowalskiemu ukradną auto :D

Gość gość
Tak wlasnie, z glupoty. Od jednej idiotki dla drugiej.

Gość wielkie halooo
No może nie jest wielkie szczęście ale też nie tragedia dziejowa. Co jak już wpadła to szczęśliwa nie ma prawa być i życie na spaprane. Teraz są inne czasy. Można szkołę skończyć, studia, pracować nie trzeba się wieszać. Dobrze, że się nie załamała właśnie bo młoda jeszcze. W jakim wieku dzieci należny rodzić i w jakim wychowywać to już każdego indywidualna decyzja. Jedni czekają do 30 a nawet po, drudzy wolą po 20 no i są jeszcze Ci co wpadną i muszą stanąć na wysokości zadania co nie znaczy, że za raz muszą w depresję popadać. Ja też nie rozumiem dodawania zdjęć z usg. Dla mnie to badanie takie jak każde inne. To tak jakby wklejać np wyniki morfologii. No ale widać są ludzie, którym się to podoba.