Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko znajomej

Polecane posty

Gość gość

doprowadziło mnie dziś do szału. Właściwie może nie tyle dziecko ale jej matka bo dziecko niczemu nie jest winne skoro matka na wszystko pozwala. Przyszła do mnie dziś o 10 na kawe. Jej córka (półtora roku) wywaliła mi wszystko z szafki pod telewizorem (jakieś płyty, kredki mojego dziecka i stare gazety itd). matka oczywiście widziała, że dziecko tam grzebie i nic nie powiedziała. Próbowałam interweniować ale ona obróciła to w żart. Potem zaczęła rozwalać ciastka po podłodze - a mamusia tylko z uśmiechem że sobie potem poodkurzam bo i tak nie mam co robić...Nosz ku**wa.. Żeby było weselej Mała zaczęła potem trzaskać szafą kuchenną, oczywiście zero reakcji mamusi...Z tym, że ona tak ją nauczyła ze jak tyllko czegoś jej zabroni Mała drze sie w niebogłosy..Masakra

a mamusia tylko z uśmiechem że sobie potem poodkurzam bo i tak nie mam co robić.. x są takie zdania, które wydają nam się właściwe przy pisaniu prowokacji, ale jednocześnie mogą ją straszliwie skiepścić. to właśnie przykład takiego zdania. zapamiętaj na przyszłość. nie ma za co. pozdrawiam:)

Gość gość
fajną masz koleżankę :( Nie zaprosiłabym jej więcej z dzieckiem i tyle w tym temacie bo co tu gadać :(

Zaraz poczytasz sobie komentarze typu " to jeszcze małe dziecko, czepiasz się , mała poznaje świat, nie bądź wiedźma ..cos w tym stylu jak zwykle w takich tematach Ja ,wie ,że wiele kobiet nie potrafi zrozumieć ze gospodarza dom to jego zasady , nie koniecznie takie jakie mamy z dzieckiem maja u siebie, no ale niektóre okazy są niereformowalne w tym temacie

Gość gość
Wyrzuć stare gazety to następnym razem będziesz miała mniej do sprzątania:D

Gość gość
A ty nawet nie zareagowałas na taki tekst w Twoją strone:D

Może prowo może nie. Ja niestety znam taich rodziców. Wczoraj mojego syna (8 mcy) "zaatakował" ok 1,5 - 2 letni "badyta" :P zaraz ordynarnie z grubymi palcami synkowi do - nie wiem co chciał zrobić - oka/buzi.. A matka nic... :/ sama musiałam "ścisnąć" tę grubaśną rączkę ;)