Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wierzycie w boga

Polecane posty

Gość gość
jesteśmy dziećmi boga i bóg nie chce zebysmy poszli do piekła i czasami zabija ratując przed piekłem i taka dusza idzie do czysca a potem do nieba

Gość gość
ja pierdzielę ale bzdury. Tak zabija, żeby uchronić przed piekłem. Na przykład pięciolatki są naprawdę zagrożone wiecznym potępieniem, lepiej zabić :D A psychopatę, który planuje zamordować parę osób to zostawmy. Kuźwa, ja rozumiem wiarę ale żeby pierdzielić takie bzdury całkiem pozbawione sensu i logiki to masakra. Z niektórymi wierzącymi można podyskutować na poziomie a z niektórymi już po 1 zdaniu można tylko spojrzeć z politowaniem

Gość gość
nawrucenie moze byc nawet na łozu śmierci i na to czeka bóg bóg mysli inymi kategoriami niż ludzie a 5 latki to moze byc juz inna kategoria np rodzice maja grzech bałwochwalstwa czytaja horoskopy i zo to dzieci cierpia do 4 pokolenia

Gość gość
o matko jedyna!!! gdzie w biblii takie herezje są napisane?

Gość gość
ja jestem wierząca, ale jak słyszę takie bzdury podłe, że dziecko cierpi za grzechy rodzica, to bym takiego heretyka rozdarła i jeszcze ma sie za wierzącego, moherowy beret wredny...

Gość gość
te moherowe berety to na odstrzał... nie czytają pisma świętego, bo siedzą na plotach i tyłki obmywają za co kogo pokarało, modlą się klepiąc jakieś reguki, a pojęcia o czym nie mają...

Gość gość
nawrócenie piszemy przez *ó* i uważaj, żeby twojego pokolenia nie pokarało za te herezje...

Gość gość
czytają horoskopy... o jej, ale straszne i oglądają komedie... śmieją się, jak tak można... ale moda na sukces to ok. tam to dopiero świństwa lecą, to wam mohery nie przeszkadza?

Gość gość
właśnie to wynika z przykazań karzący nieprawość ojców na synach do trzeciego i czwartego pokolenia tych, którzy mnie nienawidzą; 6a czyniący miłosierdzie tysiącom tych, którzy mię miłują i strzegą przykazań moich. a co do bałwochwalstwa to nie tylko horoskop ale może byc miłość do drugiej osoby sex pieniądze władza

Gość Icona

Każdy kto szuka prawdy  to szuka Boga , a kto kocha prawdę ten już Go odnalazł ..