Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy czarny kolor jest zly?

Polecane posty

Gość gość

Witam prosze was o opinie wczoraj moj partner powiedzial mi ze wszystkie czarne ciuchy mam wyrzucic bo zle mu sie to kojarza jednak czarny to moj ulubiony kolor wiekszosc rzeczy mam w tym kolorze nie przepadam za jaskrawymi kolorami poprostu mam takie upodobania czy osoba ktora ubiera sie w ciemne kolory wyglada dziwnie?

Jakaś totalna bzdura. Kolor czarny jest najbezpieczniejszym, dlatego wydaje mi się lubi go i nosi wiele osób. Nie widzę w tym nic dziwnego.

Gość Biedronka w trupie
jak porozmawiac ze slepcem o kolorach?

Gość gość
Ja kocham czarny, moj numer jeden :) poza tym noszę ciemną czerwień brąz i fiolet :) i szary. czerń jest wspaniała !! i wyszczupla :)

Gość Pocztowka z wakacji
wyszczupla to palenie 🖐️

Gość każdy tylko nie czarny
przede wszystkim strasznie smutny kolor, postarza- od czasu do czasu czemu nie ale jesli ktos jest od stop do glow w czerni pięć razy w tygodniu to robi sobie krzywde- a juz napewno pani po czterdziestce. zamiast wyszczuplac sie kolorem trzeba troche ruszac, dbac o cialo.

Gość gość
ciekawy ten link, u mnie opis się zgadza przeabalizowałam osobowość 3 osób z rodziny i wypisz wymaluj upodobania kolorystyczne zgadzają się z kolorami które preferują

Gość maritelka
ja mam rudego kota i moje czarne ubrania bardzo na tym cierpią. czarny jest fajny - ale musi dobrze wyglądać, nie jakiś sprany czy wypłowiały.

Gość gość
oczywiście że czarny kolor jest zły, jesteś szatanistką

Gość gość
Dorosla osoba slucha sie swojego partnera w sprawie wyboru odziezy? ha ha ha, ale sie usmialam.

Gość gość
Pani po 40tce! Dobre! Np taka Kate Moss, na pewno dlatego nosi czarny, zeby sie wyszczuplic!

Gość maluje paznokcie
czarny jest piekny

Gość robię na drutach
Moss może sobie nosić co chce, jak każda z Was, ale i ona nie jest wyjątkiem- czarny postarza każda dojrzałą kobietę. Co innego okazjonalnie, co innego dzień w dzień.

Gość gość
Cała na czarno paznokcie włosy strój dodatki, mnie kojarzy się z pogrzebem

Tak czarny jest naprawde plastycznym kolorem. Może być elegancki, seksowny, codzienny. Wszystko zależy od dodatków oraz całej kombinacji.

Gość gość
Raczej od ogolnego stanu osoby która w taki kolor ubiera się- co innego radosna uśmichnięta młoda dziewczyna, a co innego 40 tka z ziemistą cerą i opadniętymi kącikami ust, bez radosnego spojrzenia.

Gość polinezja5
czerń jest ekstra, modna i tajemnicza, poza tym stylowa, obczaj sobie tu instagram.com/p/mkoftTsKkU/ mnie się nie kojarzy z pogrzebem tylko z elegancją. jeśli nie masz strasznie białej twarzy, i bardzo ciemnych włosów, to jest ok

Gość lena_duchannes
nie zmieniaj się dla faceta, pamiętaj. jeżeli Cię kocha to powinien zaakceptować to, co lubisz. nie powinien również narzucać Ci swojej woli. spróbuj mu wytłumaczyć, że lubisz te ubrania i noszenie ich sprawia Ci większą przyjemność niż noszenie kolorowych ubrań. sam niech nosi wszystko na pstrokato skoro tak lubi :)))

Gość gość
mam koleżankę ktora wiecznie na czarno ubrana, do tego czarne apaszki, buty, torebki- zawsze ten czarny, też wmawia sobie i wszystkim, że to eleganckie a jak na nią patrze to widze sam s m u t e k. Wiem jakie to trudne zmienić kolor gdy sie ciągle w jednym chodzi, ale warto spróbować a ten przygnębiająco elegancki " kolor" zarezerwować jedynie na wyjątkowe okazje. Jeśli masz w szafie same czarne ciuchy to nie dziwię sie chłopakowi- kolor, w jaki się odziewamy;-) jednak sporo o nas mówi......

Gość gość
Jeżeli dobrze czujesz się w czarnych ubraniach , to nic nie wyrzucaj. Dokup kilka rzeczy w jasnych , stonowanych kolorach - białym, ciepłym beżowym, niebieskim .Do tego kilka biało- czarnych ciuszków lub dodatków i będzie super. Masz w szafie coś dżinsowego ? Śmiało zestawiaj z czarnym , bardzo fajne połączenie.

Gość Ideolog Gender
czy jakikolwiek kolor jest zly sam w sobie?

Gość gość
Ja tam tylko w czerni i mam wyj#bane co inni powiedza