Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alinka70

firanki z internetu

Polecane posty

Gość alinka70

Zamawiał ktoś może firanki z tej strony: www.firankihurt.pl??? jaka jakość ? szybko wysłali ?? Proszę o opinie, bo ceny mają naprawdę niskie, a zamówić chcę bardzo duże ilości, dlatego cenna będzie dla mnie wasza opinia. Pozdrawiam.

Gość gość
Wszyscy tam zamawiamy przecież. Super ceny, szybka wysyłka. Polecame!!!!

Gość gość
Witaj alinka70. Tak, zamawiałam u nich już firany, zazwyczaj zamawiam u nich i sprzedaje je później na lokalnym ryneczku w moim rodzinnym mieście. Są bardzo tanie u nich na stronie, je jestem jeszcze w stanie zarobić na tym biznesie. Transakcja przebiegła naprawdę bezproblemowo. Firany szybko przyjechały do mnie kurierem. Nie masz się czego obawiać zamawiaj śmiało. Pozdrawiam

Gość gość
Witajcie, ja też zamawiam często firany na tej stronie. Jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam was serdecznie i serdecznie polecam.

Gość Sofii78
Ja również zamawiałam, polecam

Gość gość
Ja zamawiałam 12 sztuk dla siebie i dla Mamy 4 firany z firmy kaszmir-firany Maja sklep na allegro, niku ich nie pamiętam. Jestem zadowolona. Obszyli mi za dodatkową opłatą i wszyli taśmę, 7 dni czekałam na uszycie i przesyłkę.

Gość gość
Czy to prawda, że jak się u nich kupuje ot trzeba od razu 50 metrów? Czy można mniejsze ilości?

Gość Zosia42
Super firanki, naprawdę warto, ludzie!!!

Gość gość
Ja też zamawiałam. ich cena mnie zmotywowała.

Gość basia255555
Po waszych opiniach postanowiłam zamówić dziś firanki na firankihurt, zdecydowałam się na makarony do pokoju córki. Zobaczymy jak przyjdzie jaka faktycznie jest ich jakość, chociaż cena naprawdę robi wrażenie. Pozdrawiam