Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaa123

Czy facetów po 30stce kręcą młodsze,dużo młodsze dziewczyny? I dlaczego?

Polecane posty

Gość ciekawskaa123

Faceci wykażcie się

Gość Wrocek36
Mnie akurat podniecają bardziej starsze ode mnie. Takie 45 +. Ja mam 36l. Nie mówię,że młodsze mi się nie podobają ale starsze wyjątkowo mnie kręcą. Pozdrawiam

Gość Wrocek36
Mnie akurat podniecają bardziej starsze ode mnie. Takie 45 +. Ja mam 36l. Nie mówię,że młodsze mi się nie podobają ale starsze wyjątkowo mnie kręcą. Pozdrawiam

Gość gość
Mnie nie i czuję się z tym dziwnie, ale jak widzę 20-latkę i kumple mówią ale laska, to ja zaraz odzywam się słowami "dajcie spokój, to jeszcze dziewczynka/ albo dziecko" jakoś wolę rówieśniczki.

Gość gość
mnie kreca mlodsze i starsze- cheba erotoman mitoman ze mnie jest

Gość gość
ja mam 37 i niesamowicie kręcą mnie młodsze, takie max 20 lat ale najlepiej 17-18

Gość gość
Czy kręcą, to za dużo powiedziane... 20-latki są ładne, mają młode ładne ciała i chętnie choć raz bym taką wylizał bardzo dokładnie, ale to tylko tak z ciekawości.

Gość gość
Dlaczego kręcą? Bo "wizualnie" są miodzio i są młodziutkie, to wystarczy :) Jeśli chodzi o umiejętności seksualne to maja raczej mizerne, ale świadomość tego że bzykasz panne 2 razy młodszą od siebie jest z******ta. Zdarzają się też wyjątki, znałem taką 16 co loda robiła jak mistrzyni świata.

Gość gość
Mam 46lat.Podobają mi się najbardziej babki 30-35lat.ale takie 17-18 kręcą mnie zwłaszcza latem,w tych swoich spodenkach itp.Chętnie bym wylizał taką świeżą cipkę.

Gość gość
Mam 35 lat i kręcą mnie te same kobiety całe życie. Czyli wiek nie ma takiego znaczenia. Chodzi o to, żeby była kobieca i ładna. Podobają mi się starsze jak i młodsze.

Gość gość
Akurat w dzisiejszych czasach 18-latki są lepsze w łóżku niż niejedna mężatka z 18-letnim stażem.

Gość gość
Mam 46lat. takie 17-18 kręcą mnie zwłaszcza latem,w tych swoich spodenkach itp.Chętnie bym wylizał taką świeżą c*pkę noooo fajna i wieku twojej corki pewnie:Ofaceci to jednak szmaty:Ociekawe czy swoje corki tez´´tak´´patrzycie:O

Gość gość
A ty majac lat 40 nie chcialabys isc do lozka z 20-latkiem z duzym penisem ?

Gość gość
nie chcialabym,po pierwsze co taki malolat potrafi,po drugie,nie sypiam z facetem,ktory moglby byc moim moim synem czy ojcem.jedno i dugie jest dla mnie chore.

Gość Dann5
Ja mam 16 lat i pociągają mnie starsze 16-30 lat.A gdybyś był w wieku 30 lat tez by kręcily by cię młodsze,oczywiście o seks chodzi .