Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC_+

Jak Leżak przewidzisz, jak obaj się ze sobą zgadzaliśmy te trzy lata temu, że...

Polecane posty

16 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Tylko wymyśla, bo nic mu nie dadzą. Jakie karty? 🤦

Dadzą mu, taką kartę dają praktycznie każdemu kto coś kupi parę razy na allegro.

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Dadzą mu, taką kartę dają praktycznie każdemu kto coś kupi parę razy na allegro.

To nie jest zadna karta tylko allegro pay.

3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Mnie za każdym razem jak zamawiam proszą o aktywację allegro pay. Ale nigdy tego nie aktywowałam 😄

2 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał:

Nie ma co się tłumaczyć przed głupimi.

Takie doświadczenia przydają się w życiu... więcej rzeczy się dostrzega na które wcześniej być może nie zwróciła bym uwagi... 

2 minuty temu, yeya napisał:

Takie doświadczenia przydają się w życiu... więcej rzeczy się dostrzega na które wcześniej być może nie zwróciła bym uwagi... 

Wszystko się przydaje. Jeśli ktoś ocenia innych na podstawie miejsca pracy to już wiemy że mamy do czynienia z kimś niezbyt lotnym sråjacym wyżej niż sięga jego odbyt. 

1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał:

Wszystko się przydaje. Jeśli ktoś ocenia innych na podstawie miejsca pracy to już wiemy że mamy do czynienia z kimś niezbyt lotnym sråjacym wyżej niż sięga jego odbyt. 

Dokładnie tak. 

1 godzinę temu, 250GodzinTak napisał:

Mnie idą trzy paczki z Allegro i poluje na nowy obiektyw do aparatu. Niestety jest bardzo drogi i nie udziele ci pożyczki 😜😄

Czy nasz eks zrobi tym drogim obiektywem kolejne zdjęcie? 😭

Przed chwilą, matka salowej napisał:

Czy nasz eks zrobi tym drogim obiektywem kolejne zdjęcie? 😭

Nie mogę się doczekać kolejnego ujęcia zimowego skradzionego goglom

20 minut temu, BabkaBożaBeware napisał:

To nie jest zadna karta tylko allegro pay.

To jest karta do allegro pay, możesz nią zapłacić w empiku albo u lokalnego chinola. W jedgo przypadku zamówił sobie fizyczną..

Edytowano przez Śliwka w Polonezie

Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał:

Nie mogę się doczekać kolejnego ujęcia zimowego skradzionego goglom

A ja się boję o mojom horom curkę 😭😭😭

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

To jest karta do allegro pay, możesz nią zapłacić w empiku albo u lokalnego chinola. W jedgo przypadku zamówił sobie fizyczną..

Ale to allegro pej i też mam obecnie 7 tysięcy więc w porównaniu z milionerem to jest slabo

Ale to allegro pej i też mam obecnie 7 tysięcy więc w porównaniu z milionerem to jest slabo

Zgadza się, żaden wyczyn. Oczywiście u niego urosło to do rangi otrzymania od prezesa z Wall Street złotej karty i członkostwa w klubie z cygarami.

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Zgadza się, żaden wyczyn. Oczywiście u niego urosło to do rangi otrzymania od prezesa z Wall Street złotej karty i członkostwa w klubie z cygarami.

No coz

58 minut temu, BabkaBożaBeware napisał:

To już w ogóle woda na młyn libeda xD

a co ma libed do tego ? mylisz mnie z lezakiem ja sie nie smieje z ludzi ktorzy cieezko pracuja w sklepach tylko z urzednikow i nauczycieli maruderow. czlowiek  w sklepie ciezko pracuje na swoja pensje nie zyje z podatnika. 

wiele razy pisalem ze pierwsza praca duzo determinuje jak ktos trafi do sklepu to moze tam tkwic cale dziesiolecia nawet jak nie jest glupi. 

• Like 1

Napisano (edytowany)

Urzedasy zagrazajom anarchistycznemu państwu libertariańskiemu Libeda, fak, podobno w Chinach sedziowie wydaja wyroki jak boty na podstawie sztucznej inteligencji 🤔

Edytowano przez Kocopoł

1 godzinę temu, BabkaBożaBeware napisał:

Nie przyznawaj sie bo tu tylko biznesy prowadzo wszyscy i wstyd xD

a ja w sklepie spożywczym Macu i knajpie oraz na magazynie xD

13 minut temu, aktoidi_ot_psaw napisał:

a co ma libed do tego ? mylisz mnie z lezakiem ja sie nie smieje z ludzi ktorzy cieezko pracuja w sklepach tylko z urzednikow i nauczycieli maruderow. czlowiek  w sklepie ciezko pracuje na swoja pensje nie zyje z podatnika. 

wiele razy pisalem ze pierwsza praca duzo determinuje jak ktos trafi do sklepu to moze tam tkwic cale dziesiolecia nawet jak nie jest glupi. 

ludzie bojo się zmieniać pracę

nawet mieszkania kupujo bo blisko pracy

Przed chwilą, mr_Kumpir napisał:

a ja w sklepie spożywczym Macu i knajpie oraz na magazynie xD

Nie widzę cie w spożywczym. Ale chui tam 

1 minutę temu, Kocopoł napisał:

Urzedasy zagrazajom anarchistycznemu państwu libertariańskiemu Libeda, fak, podobno w Chinach sedziowie wydaja wyroki jak boty na podstawie sztucznej inteligencji 🤔

no dokladnie urzedasy to wrogowie liberalow 😄 we francji testuje sie ai w wydawaniu wyrokow w sprawach apelacyjnych bo tam zwykle bada sie procedury a nie wyrok jako taki tylkio czy sad 1 instancji mogl na podstawie prawa wydac taki jak wydal i czy logika i powolanie sie na przepisy bylo zasadne

Nie widzę cie w spożywczym. Ale chui tam 

3 mce tam robiłem

a czemu nie ?

Przed chwilą, mr_Kumpir napisał:

3 mce tam robiłem

a czemu nie ?

Nie wiem bo se każdy tworzy postać w głowie jak czyta a moja twoja tam nie pasuje i nie szukajmy powodów bo to bez znaczenia

1 minutę temu, mr_Kumpir napisał:

ludzie bojo się zmieniać pracę

nawet mieszkania kupujo bo blisko pracy

moim zdaniem nie tyle boja cio jak ugrzęzną za dlugo w sklepie i nagle 5 lat po studiahc szukaja pracy a jedyne co robili to praca w sklepie to nigdzie ich nie chca uwazaja ze nie maja ambicji albo sie nie nadaja skoro tyle tam tkwili poza tym zwykle maja kogos kto juz cos podobnego robil i nie chca uczyc nowego wiec praca w sklepie jest bezrozwojowa. jak ktos za dlugo w niej tkwi to pozniej juz skazany na sklepy a tam wszystkim bardzo kiepsko placa

1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał:

Nie wiem bo se każdy tworzy postać w głowie jak czyta a moja twoja tam nie pasuje i nie szukajmy powodów bo to bez znaczenia

może nie pasuje i tera bym tam nie chciał pracować ale wtedy szukałem pracy na wakacje

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się