Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość knieja

obraził się

Polecane posty

Gość knieja

No to tak. Wczoraj po przyjeździe z męskiego wypadu obraził się czy co. Nie odezwał się ani słowem, nie patrzy na mnie nawet no i minę miał jakby był mega wkurzony + chciało mu się płakać. Hm.. nie wiem dlaczego w sumie, bo nic mu złego nie zrobiłam. Napisałam do niego smsa w sprawie dzisiejszego spotkania, nie odpisał, więc zadzwoniłam a ten się na mnie wydarł, że nie ma czasu na głupie gadanie, że pracuje etc... No dobra, ale jak ja pracuję, a on dzwoni, bo mu coś potrzebne to jest ok? A ja nie robie scen. Było mi bardzo przykro - i do tej pory jest - że się tak zachował. Miał dać znać, ale skończył pracę o 15 i dalej nic nie wiem. Co robić? wymyśliłam, że jak sie nie odezwie do 17 to zadzwonie, a jak nie odbierze, to dam mu te 20-30 min, moze sie odezwie, jak nie to wylaczam telefon i ide spac. PS: W ogole nie wiem, za co sie focha. Analizowałam swoje zachowanie i nie widze powodu.. ;/

Gość gość
Pewnie Cie zdradzil na wyjezdzie...

Gość knieja
nie no to wykluczam. to był wyjazd z samymi facetami i to tematyczny, ze tak to ujmę. nie zrobilby mi tego.