Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja kolezanka skonczyla studia jak to mozliwe to nie wiem wejdzcie prosze

Polecane posty

Gość gość

?/

Gość gość
cala podstawowke i liceum byla zagrozona i ledwo przechodzila...byla najbardziej tepą osoba jaka znam..nie skonczylaby w zyciu studiow sama... a na facebooku ja znalazlam po latach i widze ze ma studia skonczone i to na uj,,,, to jaja jakies chyba jak ona mogla skonczyc studia i to na uj??

Eee ale jakie studia? Pewnie jakiegoś Cosinusa albo podobny badziew :D a teraz magister pełną gębą :p też mam taką jedną w rodzinie :) teraz po kilku stażach dziwi się że do pracy nigdzie jej nie chcą a ona taki magister przecież :p

Gość gość
przeciez napisalam ze studia na ujocie skonczyla...ludzie czy nie umiecie czytac...nie byle jaki cosinus tylko ujot..

Gość gość
Na UJ ? Hm..może już i tam są studia Gender...

Aaa ja na dobrym uniwerku to może po prostu wcześniej sienie uczyła, albo uczyła się tylko tego co lubiła np. historii a ze ścisłych mogła być zagrożona...tak też się zdarza.

Gość gość
jaki cosinus? na UJocie - Uniwersytet Jagieloński, jedna z lepszych uczelni w polsce

Gość gość
no mowie wam ze na UJOCIE SKONCZYLA STUDIA////SZOK/// ONA BYŁA TOTALNIE GŁUPIA I NIE OGARNIALA ANI JEDNEGO PRZEDMIOTU A TU MAGISTER UJOTU PEŁNĄ GEBA TERAZ.....NIE DZIWI WAS TO ,ŻE NA UJOCIE MOGA STUDIA ZROBIC GŁĄBY???BEZ JAJ..

Gość gość
pewnie wzięła się do roboty

Gość gość
nie wziela sie do roboty....zdania nie sklecila poprawnie nigdy.... kazdy ja zna u nas na osiedlu...;laska mowila tylko o imprezach i solarium...miala w glowie pustke i nie czytala ksiazek..ogladala glupie seriale...a teraz mgr ujotu....no jaja..

Gość gość
Bardzo dobrze, ze udało się jej skończyć studia. Nie rozumiem dlaczego tak to cię dziwi, czyżby zazdrość, że jej się udało. Kiedyś w szkole miała problemy z nauką, być może była źle oceniana przez nauczycieli

Gość gość
Nie zrób kupki z tej zazdrości.

Gość gość
ale ona skonczyla ujot.... ludzie rozumiecie to????ujot....

Gość gość
ale zazdrosc boli haha az plujesz jadem :P

Gość gość
nie rób z nas durni, bo od dawna są nowe zasady rekrutacji na studia wyższe

Gość gość
jakie zasady?? skonczyla ujot i kropka....chyba nie klamie..

Gość gość
jak nie wiesz na czym one polegają to twój problem.

Gość gość
Nie napisałaś najważniejszego, jaki kierunek. na UJocie są kierunki na które jest poniżej jednej osoby na miejsce.

Gość gość
R E K R U T A C J A

Gość gość
kolezanka skonczyla PEDAGOGIKE

Gość gość
podaj rok

Gość gość
ale smieszne.. od dawna juz na ujocie studiuj głaby i matoły///ja mialam takich na roku..u nas same testy byly na egzaminach i oni sciagali i dostawali lepsze oceny niz ja ,ktora sie uczylam ujot zszedl na psy 5 lat temu juz bo kazdy moze studiowac tam z tego co widze....

A to na pewno TEN UJ a nie jakiś Uniwersytet Jeleniogórski albo inna podróba? :D Szkoły prywatne potrafią tak konstruować nazwy że wygląda to na co innego niż jest :p

Gość gość
Hej! Piszesz dość impulsywnie i wypowiedź sprawia wrażenie zawistnej. Natomiast wiem o co Ci chodzi.Sama znam taki przypadek tylko, że chłopaka. W podstawówce najgorszy uczeń, nie wagarował ale oceny miał słabe, nauka mu nie szła. A tu po latach okazuje się, że studiuje. Zaskoczyło mnie to, i też się zastanawiałam jakim cudem. Studiuje kierunek, który jest jego pasją i stąd efekt.( to jestem wstanie sobie wytłumaczyć) Ale żeby trafić na studia trzeba ukończyć jakieś,liceum,technikum utrzymywać jakiś poziom.....a on jakby nie patrząc. I zastanawia mnie jak się dostał na wymarzony kierunek?

Gość gość
to,ze ktos byl cienki w podstawowce i liceum nic nie znaczy.Mozna sie ogarnac i nadrobic na nauke nigdy za pozno. Sam olewalem nauke w nic nie znaczacym liceum i jechalem na dopach a jak byly egzaminy na studia to sie przylozylem i dostalem. Pozniej ukonczylem.

Gość gość
Stefanka, Ty masz wyższe wykształcenie????!!! Weź nas nie rozśmieszaj.

Gość gość
co dziwnego w tym ujocie?? ujot to syf najlepsza jest uczelnia agh i polibuda ujot to produkcja bezrobotnych głabow moje sasiadki ze wsi skonczyly zaocznie uj administracje a glupie jak but.. i co ???maja magistra ujotu tez.....

Gość gość
do Stefanki trzeba pisać oficjalnie a nie kolokwialnie,ty wiesz kim ona jest??!!