Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

HA HA HA

Polecane posty

Gość gość

Wklejajcie najlepsze, najśmieszniejsze teksty na kafe! Wklejam ten: 1.08.03 [20:05] [zgłoś do usunięcia] Viki hm w czasie kiedy ani męża ani kochanka nie posiadam polecam banany. Mają same zalety, mięciutkie, pięknie pachną, zaspokoją głód seksu i jeszcze można po wszystkim wtrąbić na deser. Zawsze po pracy wybieram na straganie dorodne sztuki, bo nigdy nie wiem co wieczorem się wydarzy i czy przypadkiem pokochać nie będę miała się ochoty. A jek nie mam ochoty na sex to zawsze chętnie go zjadam. Czy BANANY nie są lepsze od mężczyzn?? Koszul im prasować nie trzeba, można chodzić przy nich nago nie wciągając brzucha i nie wodzą oczami za moją przyjaciółką. oczko.gif

Gość gość
Ależ cóż w tym śmiesznego. Kwintesencja życia. Gdyby banan zarabiał i się tak szybko się nie psuł właściciel Chiquita byłby Panem świata. Kobiety też powinny czasem oszczędzić facetom udręki i pójść do warzywniaka, bo jakby nie chciały nie zrobią z nich bananów. Ni c***a.

Gość Republika Bananowa
zartujesz? W Polandii zwanej przez aparatczykow i rekiny republika bananowa mamy sie przerzucic na mandarynki? :D

Gość gość
A nie? Mandarynka nie musi być twarda. Taka transformacja mogłaby się udać ;-)