Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akati

facet na badoo

Polecane posty

Gość akati

Cześć, od jakiegoś czasu zarywa do mnie facet.Wszystko idzie w dobrą stronę, ale przypadkiem odkryłam ,że jest stałym bywalcem badoo.Mam awersję do tego sposobu zawierania znajomości. Czy Waszym zdaniem powinnam zerwać z nim kontakt?

Gość akati
?

Gość gość84
A niby dlatego? Miejsce dobre jak każde inne. Dopiero jeśli będzie z Tobą i nadal będzie przesiadywał na tym portalu powinnaś się zaczynać martwić.

Gość jabłka
złościsz się że ma konto na badoo czy że podrywa cię i szuka innej możliwości :D

Gość akati
Nie wiem co mnie w tym denerwuje. Uważam, że jest to facet szukający przygód, a mnie ktoś taki nie interesuje, dlatego chcę poznać Wasze zdanie w temacie.

Gość Lumia22
Ma prawo być zalogowany na portalu badoo to ty musisz wiedzieć czy mu ufasz chcesz czegoś więcej czy nie....jeśli nic do niego nie masz to zakoncz znajomość

Gość gość
skoro zarywa, a nie jestescie razem, to czemu sie wkurzasz? moj facet tez miał konto na badoo, to najbardziej znany tego typu portal na ktorym mozna kogos poznac. Oczywiscie jak zaczelismmy byc razem to konto skasowal, bo nie porzebne. Ten twoj nie ma widocznie pewnosci ze ci sie podoba wiec szuka. Jak ci to nie pasuje, to powiedz.

Gość akati
Pisze często, dla mnie nawet za często. Nie mam 15 lat żeby z wypiekami na twarzy odpisywać na 20 smsa w ciągu dnia. Co do badoo uważam, że rejestrują się tam desperaci. Może się myę, więc nie atakujcie.

Gość gość
BADOO to przecież portal dla ścierek i szmaciarzy

Gość gość
ale jest wesolo tylu zdesperowanych facetow okazujacych swoje wdzieki nigdzie jeszcze nie spotkalam,kiedys kryli sie po parkach teraz maja badoo mialam tam konto,ale zlikwidowalam ,naprawde mialam dosc,z pozoru ciekawie zapowiadajaca sie znajomosc,potem zaproszenie na skypa i niespodzianka pan siedzacy juz bez spodni,samo przyrodzenie bez twarzy,naprawde mialam dosc,ale jak ktos lubi ;) kazdy z nas jest inny i ma inne potrzeby

Gość gość
Bo to portal dla puszczalskich i zboczków .tak jest

Gość akati
To mnie właśnie zniechęciło do niego. Być może piszę tak dlatego, że ja nigdy nie byłam zmuszona szukać wirtualnych znajomości. Zawsze poznawałam masę ludzi w realu. Fakt nie okazałam mu mega zainteresowania, ale może próbować. Tam zapewne z tym nie ma problemu, bo każdego dnia można spotkać pełno napalonych dziewczyn, które mają parcie na szybkie spotkanie, bo wiek goni.

Gość gość
swieta prawda.... na badoo może i kryja się gdzies normalne osoby, ale w większości, jeśli chodzi o facetwo (bo nie wiem jak z dziewczynami) sa to typowi podrywacze, szukajcy przygod, zonaci, albo znudzeni w zwiazkach... Wiem, bo niestety znam kilku takich gagatkow i wlasnie jak raz z ciekawości przegladalam kto jest na badoo - jakos mnie nie zdziwilo ze ci moi znajomi tam szukają swoich ofiar ;) Nie szukają oni poważnych zwiazkow tylko seks, przygody itp. Pomyslalam, ze znam ich wiec wiem ze to oni.. ale pomyslalam jednoczesnie, ile tam może być takich gagatkow, których nie znam i mogę się naciac ze może akurat sa fajni... A co najlepsze, ci których znam i wiem ze szukają przygod, oczywiście maja zaznaczone tam, ze szukają milosci hah.... ;) Nie polecam ;) Aczkolwiek zdarzają się wyjątki pewnie i na badoo ;) Aaa no i sa tez desperaci... którzy maja konta na każdym portalu randkowym a wiec i na badoo ;) -

Gość gość
up

Gość akati
Czyli widzę,że nie tylko ja mam taki tok myślenia.Dzięki Wam.

Gość gość
Właśnie mnie zastanawiało, co z tym portalem nie tak, że wszyscy tak emocjonalnie na niego reagują. Pomyślałabym, że może przesadzacie, gdyby nie to, że mój kuzyn kiedyś wysłał do mnie e-maila z zaproszeniem na tą stronę i kiedy mu coś odpisałam, widać było, że nie wiedział, że do mnie dotarła informacja o jego zalogowaniu się tam (podobno Badoo wysyła wiadomości automatycznie do adresatów ze wskazanego e-maila) i był tym dziwnie przerażony, usiłując się mi tłumaczyć. Czyli coś tam jest nie tak.

Gość gość
Trudno poznać takiego przegrańca na żywo? :D

Gość akati
Nie chodzi mi szczególnie o badoo, ale o wszelkiej maści portale randkowe. Dziwne, że przystojny, w miarę inteligentny facet ma problem z zawarciem znajomości w realu, hmm...

Gość gość
faceci bywają tam nie dlatego że są nieudacznikami tylko dla podrywu, sama mam kilku zamożnych znajomych, którzy tam przebywają po to by umawiać się z panienkami na przygodny sex bez zobowiazań

Gość akati
Ja też znam mnóstwo facetów, którzy szukają przygód, ale nie mają problemu aby robić to w realu.