Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulajeleniagóra

Pomocy ! Deentystka mnie skrzywdziła , nie chce tego jej puścić płazem.

Polecane posty

Gość Paulajeleniagóra

Witam ! Proszę Was o pomoc 3 tygodnie temu bardzo mocno rozbolał mnie ząb , z bólem poszłam do dentystki żeby mi pomogła , zajrzała mi do tego zęba i powiedziała ze leczenie kanałowe 450 zł lub usunięcie zęba, nie stać mnie na wydanie takich pieniędzy więc zgodziłam się na wyrwanie dolnej 7 . Przy trzech znieczuleniach ząb dalej bolał jak diabli więc dentystka wypisała mi jeden antybiotyk i kazała przyjść na następną wizytę, wybrałam cały antybiotyk i przyszłam i znów kolejne znieczulenia nic nie dały dostałam nasteony antybiotyk i kolejną wizytę , na następnej wizycie dostałam znieczulenie fakt znieczuliło mi pół twarzy po czym zaczeła wyrywać złamała mi 7 po czym zaczeła próbę wydłubania korzenia po 40 min walki stwierdziła , że nie da rady i powiedziała , że to już jest robota dla chirurga dentystycznego i na tym się skończyło. Ząb przez cały ten okres chodzenia od wizyty do wizyty boli jak cholera . jestem cały czas na lekach przeciwbólowych ketonal , ibuprom , panadol extra , ibuprom max , ibum Antidol 15 . Poszłam do chirurga dentystyczngo kazał zrobić zdjęcie i przepisał kolejny antybiotyk - antybiotyk nic nie działa dalej lece na przeciwbólowych , MOJE PYTANIE BRZMI JAK MAM PODEJŚĆ DO rozmowy DENTYSTKĄ KTÓRA MNIE TAK SKRZYWDZIŁA? mogła się nie zabierać za wyrywanie zęba , nie chcę jej tego puścić płazem bo ewidentnie zepsuła swoją robote. Chcę napisać na ową Panią doktor skargę , tylko jak i gdzie ? Z CAŁEGO SERCA PROSZĘ O POMOC , zapomniałam dodać , że jestem cukrzykiem biorę cały czas mieszankę insulinową novomix 30 , siofor 850 oraz na niedoczynność tarczycy euthyrox 25 , Pozdrawiam.

Gość gość
znajdź stronę www rzecznika praw pacjenta i nie odpuszczaj. Tak w ogóle, wyrywanie zębów to zajęcie tylko dla chirurgów stomatologicznych.

Gość gość
A co nas obchodzą twoje zęby, a tym bardziej cukrzyca. WON!

Gość ołdaceba
do tego powyzej , gnoju glupi obys ty nie chorowal nigdy na cukrzyce ... co za cham...

Gość Paulajeleniagóra
doo gościa z 00;01 Wiesz na takich ludzi brak słów , życzę Ci z całego serduszka żeby Cię dopadł taki ból jak mnie , moze wtedy zrozumiesz co to znaczy być na krawędzi bezradności.....

Gość zerzygamsię
moj maz mial wyrywana piatke a ze mial zrosniete dwa zeby to dentysta wyrwal mu dwa zamiast jednego. o bolu nie wspomne. i to wszystko odbylo sie w klinice dentystycznej w lublinie!:O