Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SYMPATYCZNY FACET SIE DO MNIE USMIECHNAL JA DO NIEGO I TYLE JESTEM NIESMIALA

Polecane posty

Gość gość

Akurat wychodzilam z ksiegarni, on stal na przystanku, a moj rower byl przypiety blisko jego przystanka. Popatrzalam sie na niego-usmiechnal sie, ja do niego tez. Ale jestem glupia, bo moglam jakos zagadac, czy cos, ale nie jestem typem podrywaczki. Jedynie aby zobaczyc, czy on sie na mnie patrzy to zrobilam tak ,ze niby poprawialam wlosy pod czapka i widzialam ze sie na mnie patrzyl. Potem jak go mijalam to sie usmiechnelam i on tez. Wiem ,ze to zalosne, mam 32 lata, jestem bez chlopaka a on byl wyjatkowo sympatyczny. Sprobuje jutro o tej samej godzinie tam byl znowu heheh.Zobaczymy.....

Gość gość
Dziwna jestes. Ja takich facetow spotykam kilku dziennie. Tez usmiecham sie do nieznajomych. To nie znaczy ze mi sie podobaja, ba! nawet faceta nie szukam bo wole kobiety. Naprawde myslisz ze on bedzie pamietal o ktorej i gdzie usmiechnal sie do jakiejs przypadkowej kobiety?

Gość gość
a wlasnie ze mysle,ze bedzie pamietal.dzis bylam o tej samej godzinie, w tym samym miejscu ale go nie bylo. a juz mialam nadzieje:(

Gość gość
pewnie ciapak