Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pogoda do niczego...

Polecane posty

Gość gość

... siedze w domu z malym dzieckiem i zaraz dostane na glowe. wykancza mnie to ze kazdy dzien taki sam. pada deszcz sniegiem, nawet na spacer nie moge pojsc a dla mnie to jedyna atrakcja w ciagu dnia... masakra... chcialam dziecka a teraz dalabym wszystko zeby moje zycie bylo inne. pojedzcie po mnie i tak juz gorzej byc nie moze... ;(

Gość gość
folię na wózek , parasol i lec na spacer.dobrze Ci to zrobi:-)

Gość gość
ja wracam z pracy,zakładam moim dziewczynom lat 2 i 4,kalosze i lecimy się pomoczyc:-)

Gość gość
sa 3 stopnie i masakryczny wiatr i zacina tym czyms co pada :/ nawet jak z psem bylam to sie wysikal i chcial natychmiast wracac.

Gość gość
no to nie wiem moze nie jest tak zle glowa do gory moze bedzi spoko :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0

Gość gość
faktycznie kiepska pogoda wiem cos otym. spacer to 2 godziny spokoju a tak to siedzenie i sidzenie

Gość gość
Ja tam czekam aż wstanie je zupę i idziemy na spacer bo oszaleć można w tym domu do tego siedzenia.

Gość gość
Jedź do galerii handlowej i kup sobie coś extra :)

Gość gość
Jak mieszkasz w większym mieście to gdzieś z dzieckiem można wyjść. Już nie dramatyzuj, są jakies kryte place zabaw, jakieś kawiarne dla mam z dziećmi albo się umów do koleżanki. Jak mieszkasz na zadupiu no to łączę się w bólu. Siedzenie w domu wykańcza :/