Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Tak czeba tak

Dlaczego tak wszyscy gonią za pieniędzmi

Polecane posty

13 minut temu, salix napisał:

Przez to siedzenie w domu jesteś kompletnie zdziczały i nie masz żadnego pojęcia o życiu, świecie ani relacjach międzyludzkich. 

Ja wszystko miałem do 25 roku życia, was chyba rodzice w wersalce trzymali że macie jeszcze ochotę jeździć na rowerze w tym wieku. Wszystko się z czasem przejada i nudzi. Nawet znajomi. 

ja nie chce z wami konkurowac, mozemy sie nauczyc jak byc geyszą. Był taki trans pełen kobiecosci i faceci mu kupowali prezenty.

4 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Ja nic nie chce mówić ale jedyną osobą tu która w kółko mowi o pieniądzach jest lezak.

Bo chyba nie jesteś na bieżąco z tiktoka samic, każdy praktycznie tiktoka lachona o pieniądze, jak sobie żyjesz w swojej bance to nie widzisz z drugiej strony nawet ty pofrunelas akurat gdy 100k mniej i malowany pracujący. On i tak ci nie dołoży do bombelka z tej pracy.

3 minuty temu, Kaszalotte napisał:

ja nie chce z wami konkurowac, mozemy sie nauczyc jak byc geyszą. Był taki trans pełen kobiecosci i faceci mu kupowali prezenty.

Dumbo jest do kopulacji konkurencji nie widzę żadnej 

26 minut temu, miramar napisał:

Rzadko jeżdżę pociągami. Samochodem wygodniej jechać na wakacje z tymi wszystkimi bambetlami, które są potrzebne na urlopie. 😄

Ja też samochodem, ale jak pomyślałem o pociągu, leżaku i morzu to mi wyszła taka kombinacja 

6 minut temu, Tak czeba tak napisał:

Ja wszystko miałem do 25 roku życia, was chyba rodzice w wersalce trzymali że macie jeszcze ochotę jeździć na rowerze w tym wieku. Wszystko się z czasem przejada i nudzi. Nawet znajomi. 

Co ma trzymanie w wersalce do tego, że się lubi na rowerze jeździć bo nie kumam

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

I ty płaczesz codziennie że kobiety są interesowne 😄

No ja mu pisałem, że przecież on sam uważa, że baba nie powinna pracować tylko być utrzymanka chłopa. To z punktu widzenia takiej baby lepiej być utrzymanką bogatego chłopa jak biednego :classic_biggrin:

4 minuty temu, Tak czeba tak napisał:

Bo chyba nie jesteś na bieżąco z tiktoka samic, każdy praktycznie tiktoka lachona o pieniądze, jak sobie żyjesz w swojej bance to nie widzisz z drugiej strony nawet ty pofrunelas akurat gdy 100k mniej i malowany pracujący. On i tak ci nie dołoży do bombelka z tej pracy.

Nie ogladam tiktoka bo mnie nie interesuje, ile razy można to samo powtarzać, ty jesteś jakiś cofnięty w rozwoju?

1 minutę temu, Siurentajski napisał:

Co ma trzymanie w wersalce do tego, że się lubi na rowerze jeździć bo nie kumam

Lezak chyba sugeruje ze on do 25 roku zycia wszystko przeżył i mu sie przejadlo, a ci którzy jeżdżą na rowerze, na wakacje etc. siedzieli w wersalkach.

1 minutę temu, salix napisał:

Lezak chyba sugeruje ze on do 25 roku zycia wszystko przeżył i mu sie przejadlo, a ci którzy jeżdżą na rowerze, na wakacje etc. siedzieli w wersalkach.

Ja wiem tylko chce to od niego usłyszeć (w zasadzie przeczytać)

8 minut temu, Tak czeba tak napisał:

Dumbo jest do kopulacji konkurencji nie widzę żadnej 

zobacz ty tez mozesz

rzęski długie moje piekne, dópsko grube moje wielkie

1 minutę temu, salix napisał:

Zblazowany chłopak.

13 minut temu, Tak czeba tak napisał:

Wrecz przeciwnie bo sie jeździło na wakacje i na rowerze i sie to polubilo i lubi dalej. Fajne sa rajdy rowerowe.

A klaudiush to mnie nie chce, bo nie mam pracy, a ona juz sobie znalazla chlopa 🤣 Takiego z praca, o jakim zawsze marzyla

Ona jest nienormalna, bo zamiast cieszyc sie zyciem to ciagle smutna i placze, i jej chlopy potrzebne do szczescia, i ich atencja i towarzystwo, sama ma depresje i jest pieerdolnieta

Edytowano przez owsikus szczerbatus

Zamiast dawac alfonsom z gier online i kolegom to by sobie meza znalazla i synow splodzila, to tez mialaby chlopakow i ich atencje, wstretna szmaciuura

36 minut temu, Tak czeba tak napisał:

Jak nic cie nie interesuje ani nie cieszy to moze masz depresję. 

36 minut temu, Tak czeba tak napisał:

Jak nic cie nie interesuje ani nie cieszy to moze masz depresję. 

ja se wczoraj zachod slonca podziwialam ale nie czułam potrzeby o tym pisac

2 godziny temu, Tak czeba tak napisał:

A gdzie ja gnije? Jestem na etapie gdzie 120 cali na 150 chce wymienić ale czy to takie ważne żeby za tym gonić 

Dobrze, że ty nigdy dziecka przynajmniej nie spłodzisz, żeby żyło jak ty w tym smrodzie, widząc tylko pato-blokowisko, bez dobrej szkoły, zajęć, wypadów, wycieczek, wyjazdów, dobrych zabawek, rozrywek z rodzicami i rówieśnikami, rozwijania pasji i talentów, szans na dobrą i zamożną przyszłość. 

39 minut temu, Tak czeba tak napisał:

Co ma wiek do tego, ze lubi się jeździć na rowerze? Kiedy byłam dzieckiem to często pływałam czy to na basenie czy w jeziorze i do tej pory lubię pływać. Im więcej ruchu tym lepiej. Spacery, jazda na rowerze, obcowanie z naturą nigdy mi sie nie znudzą.

• Like 2

1 godzinę temu, salix napisał:

Nawet na wyjście bez pieniędzy trzeba mieć kasę, bo nad wodę za darmo nie dojedziesz, do tego jakieś jedzenie i picie na miejscu też kosztuje. Nie oszukuj się ze życie bez kasy jest takie fajne, bo takie zycie polegajace na siedzeniu w domu w którym nie można sobie pozwolić na przyjemności jest do dupy.

Dokładnie. Obecnie nie ma czegoś takiego jak "za darmo". Za darmo jest tylko ławka przed blokiem 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się