Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda1223

nienormalna służba zdrowia

Polecane posty

Gość magda1223

Czy to jest normalne? moja ciocia lęzy po wypadku w oiom, byłam ją odwiedzić wczoraj koło 12, wredne pielęgniarki nie wpuściły mnie bo odwiedziny podobno są dopiero od 14stej, po tej godzinie w końcu mogłam zobaczyc ciocię i przeżyłam szok! wszyscy nadzy na oddziale poprzykrywani tylko prześcieradłami! czy to normalne?? ciocia miała zimne ręce i stopy, poprosiłam o jakiś koc, żeby jej zimno nie było to usłyszałam tylko zdawkowe "nie mamy i nie można" Co za chory kraj. Piguły nic nie robiły siedziały i popijały kawkę a na lekarza trzeba było czekac bo nawet go na oddziale nie było, Wyobrażacie sobie coś takiego? Gdzie mogę zgłosić skargę?

Gość gość
czy ciocia jest przytomna?? jeżeli nie to prawdopodobnie utrzymywana jest w śpiączce, a obniżanie temp ciała sprzyja utrzymaniu organizmu w dobrej formie. poczytaj troche a potem dopiero p*****l głupoty i zgłaszaj skargi :o

Gość gość
najpierw do dyrektora szpitala.

Gość magda1223
i co ma leżeć taka zimna tak? sine ręce i stopy, to chyba nie jest normalne? lekarza brak, piguły siedza i nic nie robią. Twoim zdaniem jest ok?