Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NitkaNitka99

Straciłam ochote

Polecane posty

Gość NitkaNitka99

Witam mam 22lata jestem z moim chłopakiem o 2lat, na początku byłam tak napalona ze mogłam kochać się nawet 7 razy dziennie! I tak też było,lubiłam to i czerpalam z tego przyjemność. Mój kochany zawsze stara się jak może zeby zaspokoić głównie mnie, ale ja od jakiegoś czasu przestałam mieć ochotę,przestałam odczuwać przyjemność a jego dotyk i pieszczoty są dla mnie hak kara..dotyk mnie irytuje i myślę tylko o tym zeby skończył..nie jest to spowodowane nuda w związku bo robimy to naprawdę na różne sposoby z gadżetami i bez nich. On naprawdę nie jest typem takim ze 5min gru wstępnej i finisz..zazwyczaj piescimy się około pol godziny lub dłużej on robi mi wszystko czego kobieta mogła by chcieć..a ja? Nie czuje nic fajnego..martwie się ze przez to ucierpi nasz związek..bo jakoś nie znalazłam odwagi zeby mu powiedzieć jak jest.Kiedys nie musiałam a teraz zeby nie zrobic mu przykrości udaje:( biorę tabletki od3 lat ale od jakiegoś pol roku mam ten problem..myslicie ze to tabletki są przyczyna? Jeżeli tak to dlaczego przez 2,5roku zażywania ich wcześniej nie było takich jaj..Nie jest na ta chwile w stanie podniecic mnie absolutnie nic..wlaczalam sobie nawet pikantne filmy zeby sprawdzić czy to coś da,nie dało nic..jestem zdesperowana:( jest jakiś sposób zeby obudzić we mnie spowrotem kochankę?

Gość gość
A może przestałaś go pożądać? Z czasem fascynacja mija i zaczynają się wątpliwości, czy to aby ten właściwy.

Gość NitkaNitka99
Napewno nie przestałam go kochać..:(

Gość NitkaNitka99
Inni faceci nie pociągają mnie wcale..moze jest ze mną coś nie tak

Gość gość
To odstaw pigułki i korzystajcie na razie z prezerwatyw, albo zmień je na inne? Pogadaj z ginekologiem, bo nagła utrata zainteresowania seksem jest niepokojącym objawem.

Gość NitkaNitka99
Napewno sprobuje odstwic tabletki..mnie wręcz od sexu odrzuciło w tej chwili cieszyła bym się gdyby sex nie istniał

Gość gość
To chyba coś nie tak z hormonami u Ciebie, a może to objawy jakiejś ukrytej choroby. Odstaw tabletki, a jak nie minie to zrób szczegółowe badania, bo to nie jest normalne że ktoś najpierw ma olbrzymie libido, a potem kicha. No chyba że partner się znudził, ale wtedy inni by cię pociągali. I nie przejmuj się tym tak, bo stres tylko pogarsza sprawę, pogadaj o tym z facetem i nie zmuszaj się do seksu, bo obrzydzisz go sobie na zawsze... facet zrozumie :)

Gość NitkaNitka99
Dziękuję za rady!!:) muszę zacząć działać w tym kierunku bo to jest bez sensu! Dziękuję jeszcze raz!

Gość gość
Działaj, działaj i powodzenia, oby wszystko wróciło szybko do normy :)

Gość NitkaNitka99
Dziękuję za pomoc i wsparcie:)!

Gość gość
Nie dziękuj, to żadne wsparcie... zwykłe rady, do tego nie wiadomo czy w ogóle do czegoś się przydadzą ;) naucz się rozmawiać o problemach ze swoim chłopakiem, bo to najważniejsze, a reszta się ułoży.

Gość mrokos
idź do ginekologa i wspomaganie hormonalne aż do uregulowania libido + zdrowy tryb życia wg 5. punktów, co wygooglujesz pod hasłem: jak żyć żeby żyć. Okresowa abstynencja nie zaszkodzi.