Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wydaje mi się że córka mało je

Polecane posty

Gość gość
żre ja krowa, bardzo dużo :O

Gość gość
To ja, mama tego 3,5 latka od jajecznicy z trzech jaj. Ja wiem, że On mało nie je i wcale nawet tak nie myślę. Nigdy mu nie wpycham. Jest duży to fakt, 110 cm i 20 kg.

Gość gość
Słuchaj, po co dziecko zmuszać do jedzenia... Ja waze 50kg i nie dała bym rady tyle zjeść :) Z tego co podałas, to zjada minimum 1300kcal, dorosła kobieta ok 2000kcal Myśl logicznie i nie przekarmiaj dziecka

Gość gość
lubisie, kakao, herbatki owocowe, soki- to wszystko wedlug mnie robi za porzadny posilek, ja po kubku kakao na sniadanie (pilam-jadlam jak bylam w ciazy) nie mialam przez kilka godzin ochoty na jedzenie jajecznice z 3 jajek to robie sobie i mezowi :P moje dziecko ma prawie 3 lata ale 3 jajek by nie wcisnela :P na siatce centylowej dobrze wyglada, wzrostem i waga jest miedzy 50 a 75 centylem i nie martwie sie o jej jedzenie, dostaje glownie warzywa, z owocow to jablko i banan,

Gość gość
mojej córce pomógł na brak apetytu syropek Apetizer, dodatkowo nie daję jej słodkich napoi i słodyczy. Jedynie sok 100% podawałam na podwieczorek, takie soki są zdrowe i pożywne

Gość gość
:)komunistyczna kobieto z kraju gdzie wszyscy maja nadwage zostaw corke w spokoju kobieto ona wystarczajaco je a ty nazryj sie calej pizzy i knedli i polskich ciach to wtedy akurat bedzie ci 999 www.youtube.com/watch?v=IDWSBRwgnMc

Gość gość
Apetizer pomógł mojej córce a dodatkowo dzięki zawartosci ziół i witamin wzmocnił jej odportośc. Proponuje tez zrezygnowanie z dokarmiana dziecka chrupkami, ciastkami i wafelkami, ze słodkich napoi tez lepiej zrezygnuj.

Gość gość
Niespełna czterolatek je jajecznicę z 3 jaj? Z TRZECH?!

Witam. Pracuje w telewizji i szukam par do programu, w których kobieta ma problem z nadmiernym odchudzaniem, utratą wagi lub anoreksją. Zainteresowane osoby, oraz osoby znające takie pary, bardzo proszę o kontakt: qbagolab@gmail.com Pozdrawiam.

Gość gość
3,5 latek ważący 20 kilo? i ty się chwalisz? przecież to dziecko ma nadwagę, ogranicz mu porcje i więcej ruchu!

Gość gość
Ja w wieku 6 lat ważyłam 18kg . Sprawdź bmi. Ja miałam niedowagę. Jeśli ma niedowagę może mieć problemy psychiczne. Np. Bijecie ją za nic, nie ma swojego konta, nie liczycie się z nią jej zdaniem, czuje się zagrożona, ma was za niemądrych i sama boi się o siebie... Sądzę jednak porównując jej wagę do mojej że waga jest w normie

Gość gość
jakie BMI w przypadku dzieci?!!!!!!!!!!!!!! BMI stosuje się wyłącznie dla osób dorosłych, w przypadku dzieci i młodzieży stosuje się wyłącznie siatki centylowe. BMI można obliczyć dla ciekawości ale wynik nie będzie niedokładny ponieważ w przypadku dzieci płeć i wiek ma znaczenie, w przypadku dorosłych te dwa czynniki odpadają.

Gość gość
Nie przekarmiajcie dzieci. Ja byłam przekarmiana, wyniosłam z domu złe nawyki, bardzo złe. Nie było problemem żarcie chipsów, picie coli i tony ciastek. Obudziłam się jak wyjechałam na studia - ciężko mi było zmienić nawyki, schudnąć.