Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie kulinarne

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny, co to jest co dodaja w restauracjach do sałat? nie jest to iliwa z oliwek, ale cos oleistego, bardzo delikatnego i balsamicznego. co to jest? chciałabym to kupic i dodawac w domu do salatek

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Chodzi ci o ocet balsamiczny? Jaki ma to cos kolor?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wilczy szaniec
nie wiem ja mam swoj sposob na salate cala rodzina sie zazera

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
no wlasnie to bylo przezroczyste, mało octowe. ocet balsamiczny jest taki brunatny - chyba ze sa rozne rodzaje?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
pewnie sos winegret

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Jest ocet balsamiczny bialy. Tylko on nie jest oleisty. W restauracji ti raczej sie vinegretem polewa salaty.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
a winegret sie kupuje czy sie robi samemu?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Mozna kupic ale lepiej zrobic samemu w internecie masz pelno przepisów. Ja ci nie podam konkretnych proporcji bo zawsze robie na oko.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×