Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słuchajcie dziewczyny! Nie ma na świecie lepszego faceta od Szweda czy Norwega!

Polecane posty

Gość gość
pewnie taki Skandynaw pociupcia pienć minót i potem pipa nie boli

Gość gość
jaka paszczara w linku stacha,i to jest ideał LOL Ciało jak facet - bez talii i bioder , szerokie ramiona, utleniony łeb jak amerykańska dzifka, tona pudru kicz różowe pasemka w kłakach i kolczyczek w pępusiu dopełniają obrazu i potwierdzają z jakim debilem mamy do czynienia

Gość gość
też wybieram sobie tylko obcokrajowców, polacy są beznadziejni, jak widzę na obczyźnie polaka to przechodzę na drugą stronę.

Gość gość
Niektorzy polscy mezczyzni sa zalosni. Przyzwyczajeni do tego, ze w Polsce wychowywano kobiety tak, aby ktos je zechcial i aby tylko znalazly meza, uwazaja, ze to oni stawiaja warunki. Kobieta musi miec wyglad modelki, najlepiej zeby byla dziewica, no i zeby prala i gotowala swemu panu i wladcy. Na szczescie czasy sie zmienily, granice otworzyly i polskie kobiety dowiedzialy sie, ze zachodni mezzczyzni szukaja partnerki, a nie sluzacej, ze nie maja problemow z gotowaniem i ze niepotrzebna im dziewica ani matka Polka. Nie przeszkadzaja im rowniez dodatkowe kilogramy, ani male piersi, bo uwazaja, ze kazda kobieta jest piekna, a szukaja partnera do wspolnego zycia i opiekowania sie soba nawzajem. I tego niektorzy Polacy nie moga zniesc wyzywajac i obrazajac Polki, uwazajac, ze wiaza sie one jedynie z muzulmaniami, ktorzy mieszkali w chacie z koza, na dodatek bija je i nimi poniewieraja. Bo okazuje sie, ze Polacy nie sa atrakcyjna partia dla zachodnich kobiet ze swoimi pogladami z XIX wieku, rasizmem i ogolonymi na lyso glowami. Oczywiscie generalizuje, sa rowniez normalni, nowoczesni Polacy, ktorzy maja partnerce duzo do zaoferowania, ale niestety sa i tacy jak ten pan na gorze "a po co mi kobieta, ktora nie umie gotowac". Kucharke sobie znajdz i jej plac za gotowanie ofiaro losu.

Gość gość
prawda.

Gość gość
:D

Gość gość
:P

Gość gość
Mieszkam w Szwecji od lat i większych głupot nie czytałam. 99% Polek jest dla Szwedów tanimi łatwym dziwka. szwedzi traktują polki jak Bułgarii/Rumunia. Zdradzają i rozwodza się i dzieci zabierają.No ideał naprawdę:)pijacy i nudziarze gdzie jeden temat to praca.Nie dziękuję

Gość gość
Po takich tematach widac kto zna troche osob z danej narodowosci a kto nie. Autorka widziala zagranicznych mezczyzn tylko w telewizji w serialach.

Gość gość
gość dziś no patrz a moj maz juz ze mna prawie 20 lat siedzi , nie rozwiodl sie, nie zabral dzieci i nie pije alkocholu ( czasem powo w ICA kupi 3,5 ) pozatym ani on ani jego rodzina ani znajomi ani w ogole moi znajo mi nie traktowali mnie jak bulgarki i taniej d******* moze zmien towarzystwo ?

Gość Rafał1991
Ostatnie wakacje (2016) spędziłem w Alesund (Norge). Muszę przyznać że Norweżki są lepsze niż Polki.Ładniejsze, bardziej kobiece. Miałem u nich powodzenie aż 4 się ze mną przespały i zostaną matkami moich dzieci ( 3 były dziewicami). Norweskie kobiety nie lubią Polaków ale do mnie ciągnęły. Gdy pytały "Where are you from" to im mówiłem "Poland" a one "Holland". Gdy im powiedziałem trochę o Polsce i Polakach były w szoku. Myślały o naszym kraju jak najgorzej ale w lipcu 2017 przyjadą do mnie do Krakowa. Polska im się spodobała

Gość Łukasz KK
Ale co myślały jak najgorzej?

Gość Rafał1991
Dzięki mnie wyrobiły sobie dobre zdanie o Polsce. Gdyby nie ja to nadal by wierzyły w mit Polaka żula i Polki łatwej laski. Gdy pokazałem im Kraków na street view padły z wrażenia. Postanowiły zamieszkać w Krakowie od 2017 roku. Wiem że nie powinienem mieszkać z 4 kobietami pod jednym dachem dlatego 3 z nich kupią sobie mieszkania a jedna zamieszka ze mną. Są tak piękne że nie wiem którą wybrać

Gość gość
Rafalku ale ty wymyślasz dziecko drogie , i na dodatek powtarzasz głupoty z Internetu bo już dawno widziałam ten kawał ze slyszeniem Holland zamiast Poland , pewnie w życiu Skandynawii nie widziałeś ,i skandynawki nie są kobiece mój brat był NAPRAWDĘ i powiedział ze norwezki do piękności nie należą , powiedział ze to ten sam typ urody Co Niemki , czyli surowe rysy twarzy i bardzo szerokie plecy

Gość gość
To nie prawda ze Szwedzi maja Polki za d*********** Szwedzi sa wręcz polkami zachwyceni bo kiedys jak mieszkałam w Szwecji kilku prawie mi się oswiadczalo, Polki uchodzą za dobre i póki co mało sfeminizowane kobiety , gdzie szwedki dla zabawy śpią z czarnymi i pija do upadłego

Gość gość
Myślę że skandynawowie maja w sobie mniej chorego szowinizmu niż Polacy , w Polsce "zartowanie" z kobiet jest na porządku dziennym , w Szwecji czy Norwegii nikt nie wygłosi teorii ze kobiety sa mniej inteligentne od mężczyzn , i to właśnie to jest powód czemu Polki pragną skandynawow , a skandynawki krzywia się na widok Polaków , to ze Polakom brak prawdziwego poszanowania dla kobiety

Gość gość
22:11 jakby mi facet powiedział "a po co mi kobieta która nie umie gotować" to bym odpowiedziała " a po co mi facet który mnie nie chce utrzymywać i płacić za przyjemności "

Gość gość
nie będę do własnego męża mówić po angielsku ma być Polak

Gość gość
Autorka opisala norwegow jak Polakow. Widac jestesmy identyczni ale wy dobrych Polakow nie doceniacie.