Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie z innej beczki uroda

Polecane posty

Gość gość

Mamy po 30 jakich kremow do twarzy uzywacie i czy jestescie z nich zadowolone?

Gość gość
nie używam żadnego a by się przydało więc podłączam się do pytania

Gość gość
ja polecam nuxe nirvanesque enrichie , super, używam od wielu lat. W necie dużo taniej niż w aptece :)

Gość gość
od wielu lat zwyklego oliwkowego z ziaji,mam 40 lat i ani jednej zmarszczki

Gość gość
brak zmarszczek to raczej kwestia genetyki a nie kremów, trzeba bylo dbac o siebie od mlodosci a nie budzicie sie jak już jest za pozno

Gość gość
A kto mowi, ze mam zmarszczki i ze nie dbalam o siebie wczesniej? Madralo idz zrob cos pozytecznego. Nawet w takim temacie nie mozna normalnie porozmawiac i uzyskac odp.tylko jakies frustratki sie wyzywaja

Gość gość
ja ma cerę wrazliwa i sucha i używam kremu mixa. W końcu mi coś względnie podpasowało, a testowałam wszystko od ziaji po avenne przez la roche, dermice, vichy, iwostin, eucerin itp i wszystko d... Mixa jest ok i mi pasuje.

Gość barcelona barcelona
Ma 30 lat na dzień używam Vichy idealia na noc rival de loop hydro z rossmana. Oprócz tego stosuję peelingi i maseczki, piję dużo wody.

Mam bardzo suchą cerę, skłonną do podraznien, totez musialam siegnac po kosmetyki specjalnie przebadane dermatologicznie, pani mi poleciła kremy AA, obecnie jestem na etapie złagodzenia zmarszczek, dlatego tez wybralam serie mezzolaser 40+, dzieki ktorej zmarszczki są wygladzone, (nie zlikwidowane! bo nie na tym to polega :-), na skorze nie widac zadnych przebarwien, krost itp.

Gość Tomaszewska
Ja używam kremów ze strony beeyes na bazie jadu pszczelego. Ale jeżeli chcesz na serio zlikwidować zmarszczki to powinnaś poszukać odpowiednich ćwiczeń. Widziałam w ineternecie jest pełno takich.