Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _tulipanowa

Co o tym myślicie ?

Polecane posty

Gość _tulipanowa

W sumie to niewiem od czego zacząć .Od pół roku niemieszkam z mężem . Rozstaliśmy się ze względu na "różnicę charaketeru " ,chociaż niewiem czy można to tak nazwać .Byliśmy z mężem ,a właściwie nadal jesteśmy (nie mamy rozwodu ) małżeństwem z dwudziestoletnim stażem , mamy wspólną pocieche i kredyt :P Ostatnie miesiące naszego życia były jedną wielką kłutnią , kłuciliśmy się o niemal każdą sprawę , ze względu na małą rozstaliśmy się w przyjaźni ... jedyna dziedzina życia w której nam się układało było łóżko i seks ... oboje mamy podobne duże temperamenty . Mąż przyjeżdza do nas raz w tygodniu,zabiera gdzieś córcie , albo zostają w domu , mała ma z nim świetny kontakt Ustaliliśmy sobie , że każdy z nas ma prawo do założenia nowej rodziny , jak widać ani ja ani on nie pokochaliśmy kogoś innego ja nadal kocham jego , on twierdzi , że nadal kocha mnie , nie doszło nigdy do żadnej zdrady , bardzo go kocham pomimo tych wcześniejszych kłutni, ostatnio często zdarza nam się spędzić razem noc , wybuchamy namiętnością jak młoda para...myślicie , że moglibyśmy spróbować jeszcze raz ?

Gość gość
Pisze się "kłótni", a nie "kłutni". Myślę, że moglibyście spróbować skoro sie kochacie i nie było zdrady, ale będziecie wtedy musieli iść sobie na ustępstwa.

Gość gość
Widocznie oboje macie twarde charaktery i żadne nie chce ustąpić, nad tym da się popracować i pójść na kompromis, musicie tylko nauczyć się ze sobą rozmawiać na spokojnie, bez emocji... jeśli się kochacie, nie warto odpuszczać.

Gość gość
Ja myślę , że to nie ma sensu , sama mówisz , że Wasz związek opierał się tylko na seksie :)

Gość wojjjamd
jeżeli mąż był ci wierny tyle czasu jak żyliście osobno , to pewnie cię bardzo kocha , spróbujcie !!!