Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie danie z mrozonych grzybów moge przygotowac?

Polecane posty

Gość gość

Oprócz zupy.

Gość gość
pierogi

Gość gość
Problem w tym, że nie mam w domu mięsa. Dziecko chore, a mąż w pracy do 23 :(. Zrobię sos z ryżem.

Gość gość
krokiety z grzybami

Gość gość
Makaron z grzybami. Placki ziemniaczane z sosem grzybowym. Knedle z sosem grzybowym. Jak masz kapustę to polecam łazanki.

Gość gość
Kotlety grzybowe.

Gość gość
Sos grzybowy a on do jakiegoś makaronu, do mięsa, do kaszy. Możesz zrobić pierogi z grzybami, krokiety, nadzienie do czegos a'la gołąbki, zorbic tarte z grzybami... Wszystko jest dobre z grzybami :)

Gość gość
mozessz je udusić na maśle po rozmrożeniu dodać jajka i duszonke masz mozesz dodac natki pietruszki, sól, pieprz

Gość elwirkaa
ja z mrożonych grzybów chyba bym nie zrobiła posiłku chyba bym się bała, ale z kolei często w kuchni wykorzystuję koncentrat grzybowy Krakusa, jako bazę do zupy grzybowej albo do sosów, super się sprawdza w kuchni.

Gość gość
Wszedzie PSEUDOREKLAMA koncentratu krakusa. Koncentrat grzybowy bez grzybow haha czyli na czym? Na chemii. Spadaj z ta nachalną reklamą. W kazdym watku o grzybavh piszesz o tym koncentravie. Ile mozna. Kiepska reklama

Gość gość
A co jest nie tak z mrożonymi grzybami, że bałabyś się ich użyć? Pytam serio

Gość tuluka
a aj też używam tego koncentratu grzybowego Krakus, ja np nie potrafię zbierać grzybów, boję się zabieraćz lasu, żeby się nie otruć to oznacza, że co mam eraz nie jeść zupy grzybowej, a tutaj mam alternatywę.

Gość Nina Kowalska
Ja sama grzybów nie zbieram, bo po prostu nie lubię, a takim kupnym na bazarku jakoś nie ufam. Za to koncentrat grzybowy Krakusa przetestowałam i lubię go bardzo wykorzystywać do sosów czy po prostu jako zupę.

Gość gość
Ja sama od 20-tu lat zbieram grzyby, kroje na mniejsze kawalki i mroze w malych torebkach. Jakjest urodzaj, to mam grzyby do marca. Uzywam do sosow, pierogow lub podsmazam na patelni i dodaje smietane (czasem tez krewetki, jak smietana zgestnieje do tego grzanki) Bardzo popularne danie i nikt nigdy sie nie zatrul, ale ja zbieram tylko prawd****** Innych grzybow nie mam. Tez bym sie bala kupowanych na rynku.

Gość gość
WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!! WYPEIRDALAJ kuuvrvvo ze spamem góownusa!!!