Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Darka55

przeniesienie spermy przez pocałunek

Polecane posty

Witam wszystkich! Ostatnio z moja ukochana piescilismy się oralnie, ja robiłem jej minetke a ona mi lodzika.nie skończyłem w jej ustach, lecz byłem bardzo podniecony i wydobywal się śluz z mojego penisa.Przerwalismy nasze pieszczoty na moment i daliśmy sobie dwa buziaczki z jezyczkiem.zaraz odrazu zacząłem pieścić jej pochwę języczkiem.czy w takiej sytuacji może ona być w ciąży? Proszę o odpowiedz, bardzo się martwię...

Gość gość
Dziecko Drogie!!!! Miej litość! Zajść w ciążę przez pocałunek?! Cholera, przecież to nie średniowiecze! Mam dla Ciebie i Twojej dziewczyny dobrą radę. Jak boicie się,że wpadniecie, to kupcie sobie klocki lego. Też będziecie się świetnie bawić

Gość gość
Czyli nie będę ojcem?

Gość gość
kup test ciążowy swoje dziewczynie i następnym razem zacznijcie myśleć!!!! wiem,że ochota na seks jest silniejsza niż rozsądek, ale chociaż się postarajcie! najpierw teoria potem praktyka! jeżeli nie wiesz, w jaki sposób dochodzi do zapłodnienia, to nie bierz się za igraszki z dziewczyną

Gość gość
Obecnie jest wiosna,dziewczyny chodzą bez majtek i trzmiel ją bzyknął.Będzie ciąża.