Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kobiet i do mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj rozmawiałam z koleżanka. Opowiadam jej ze wczoraj wieczorem przyjechał do nas (do mnie i mojej córki, maz w pracy) moj kolega. Znamy sie kupę lat, jest on chrzestnym naszej córki tzn mojej i meza a poza tym jest przyjacielem meza z dzieciństwa. Koleżanka sie mnie pyta: "A maz w domu był czy w pracy?" Mowię w pracy, a ona do mnie ze zdziwiona mina mowi ze moj maz powinien przyjechać do domu i za fraki w********ic tego znajomego z domu i jak ja w ogóle moge pod nieobecność meza zapraszać innych facetów do domu. No jeblam :)

Gość gość
ma rację

jak się jest w związku nie powinno się nawet patrzeć na inne osoby niż mąż, jeśli nie są kobietami lub dziećmi. d*****

Gość gość
Dlaczego? Przeciez znamy sie juz ponad 10 lat, on jest chrzestnym córki przyjeżdża zeby sie z nią zobaczyć a przy okazji pogadać co tam u nas itd.

Gość gość
Żartujesz brokenside?

Gość gość
broken to idiotka nie lubi seksu a uważa że w związku i tak by się puszczała

i co jeszcze o mnie napiszesz? jak piszesz bzdury to chociaż spreparuj cytat :classic_cool: ja uważam, że powinnaś wyprosić tego mężczyznę, bo nie do świata już należysz, lecz do męża. Ty i Twoje organy są tylko jego. i upomni się one. zabije chrzestnego własnej córki lub Ciebie.

Gość gość
Nie wiem co sie "moze zdarzyć". A poza tym maz mnie nie bije i raczej by mnie nie jebnal w twarz

nie bije Cię, bo jesteś wierna, nie rozumiesz tego? wierność to jedyny warunek miłości. nie tylko by Ci jebnął, ale i splunął i to by było honorowe.

Gość gość
broken TO IDIOTKA nie słuchaj. jeszcze ma zaniki pamięci co pisze

nie napisałam tego nigdy, ciołku. napisałam, że nie mogłabym żyć z wiedzą, że ktoś kontroluje czy to robię, z kim i ocenia (partner). no chyba, że dla Ciebie nie ma znaczenia, czy ktoś Ci zamontuje kamerę w sraczu, skoro nie masz nic do ukrycia. nie napisałam, że nie lubię seksu (nigdy tego nie robiłam, to skąd mam to wiedzieć?) tylko że nie potrzebuję tej czynności

Gość gość
nie chce mi się już szukać idiotko, weź coś na pamięć

Gość gość
Co to za nawiedzona jedza?