Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaklopotana93

jestem dziwka ?

Polecane posty

Gość Zaklopotana93

poszlam do lozka z chlopakiem na 2 randce. wiem ze to nie jest zbyt dobry pomysl. ja mam 21 a on 23 lata. teraz sie zastanawiam czy to byl dobry pomysl. wkoncu dlugo go nie znam. glupio sie z tym czuje. poradzcie

Gość gość
ja poszłam z moim na 1 randce a teraz jest moim męzem i jestesmy ze sobą od 7 lat :)

Gość Zaklopotana93
czyli uwazasz ze nic sie nie stalo ?

Gość gość
No i fajnie, nic się w końcu niue stało.

Gość gość
a co się miało stac? sex to sex, nic złego przecież. masakra, Polska to taki zascianek.

Gość gość
d***** nie, bo kasy nie wzielas ale jestes bardzo latwa. i nie udawaj ze nic sie nie stalo, bo sama czujesz ze sie stalo. nie wiem czy to porzadny facet, czy nie, ale jak porzadny to nie ma najlepszego zdania o tobie. sadzac po tym ze do tanga trzeba dwojga- on tez jest bardzo latwy

Gość Zaklopotana93
ta. tylko jest jeszcze jedna rzecz. zostawil mi niespodzianke na szyi xd czyli malinke. staram sie ja kryc ale kurde nie moge dlugo. przepraszal ze przez przypadek ale kurde jak u mnie w domu zobacza to beda sie czepiac xd

Gość gość
jejku czemu dziewczyno to sobie robisz? taką opinię z którą trzeba życ potem całe lata

Gość Zaklopotana93
latwa ? nie. pierwszy raz zdarzylo mi sie to w taki sposob ze na pierwszej randce. zazwyczaj jak bylam z chlopakiem to dzialo sie to po kilku miesiacach. mialam 2 partnerow. ale kilka dni temu rozstalam sie z facetem z ktorym bylam 4 miesiace i jakos tak mnie i tego chlopaka ponioslo na pierwszej randce

Gość gość
nie, jasne ze nie latwa, przeciez danie sie na 2 spotkaniu to bylo takie trudne zdobywanie ciebie ...ale nie, nie jestes! masz racje, tak sobie wmawiaj:)

Gość Zaklopotana93
raz mi sie zdarzylo masz racje. zawsze bylam grzeczna dziewczyna. faceta nigdy nie zdradzilam. ale masz racje za bledy sie placi. ja tu sie chcialam tylko poradzic ale zostalam osadzona od najgorszych mimo tego ze opisalam sytuacje

Gość gość
to na pierwszej czy drugiej? miotasz sie w zeznaniach, wiec wiemy juz wszystko..latawico, mamusia bedzie dumna jak sie dowie

Gość gość
a jak mialas byc osadzona bez opisywania sytuacji? i nie zostalas niesprawiedliwie osądzona. łatwo się dałaś więc jestes łatwa, a czy raz czy dwadziescia- co za różnica? zrobiłaś to z kims kogo nie znasz, wiec jestes latwa. teraz kwestia tego co z tym zrobisz. mozesz to przemyslec i swoj wstyd za to wziąść za obronę przed takimi rzeczami w przyszlości, lub możesz polegać na opinii dziewczyn z tego forum, ze to nic takiego- w koncu tu same samotne mlode matki, ktore tez nie byly latwe, tylko ten jeden raz

Gość Zaklopotana93
no napisalam na 2. osoby ktore sie wypowiadaja namieszaly mi xd chodzilo o to mi ze pierwszy raz zrobilam cos takiego,

Gość gość
barnej ona nie jest latwa , tylko RAZ byla latwa, teraz znów jest porządna :D

Gość Zaklopotana93
napewno bledu nie opelnie takiego samego. ucze sie na bledach. a co do osoby wypowiadajacej sie na temat " mamusia bedzie dumna jak sie dowie" moja mam zginela w wypadku pare lat temu i mamy nie mam.

Gość gość
podaj gg

Gość gość
wiec mamusia już wie. tym bardziej weź sie w garść i wstydu jej nie przynoś

Gość gość
ładny chociaż? jak wygląda???

Gość gość
powiedzmy ze kazdy robi tam jakies bledy..teraz faceta pogon bo damy nie umawiaja sie z meskimi szmatami i wez sie w garsc

Gość gość
Te dziewczyny są coraz łatwiejsze :(

Gość Zaklopotana93
wstydem jest to ze ktos raz popelnil blad i poszedl do lozka z kims poznanym? no coz. dziekuje za szczere odpowiedzi.

Gość gość
raz blad to mozesz popelnic jak np przeklniesz przy szefie i to jest wstyd..ale puscic sie z kims kogo nie znasz, to nie juz wstyd ale definicja ciebie

Gość gość
Cóż stało sie , i sie nie odstanie . Myśl trochę a potem dzialaj :) D***** nie jesteś , tylko zagubiona :)

Gość Zaklopotana93
jak to mowia ladny moze byc pedal :). no byl nawet przystojny i wysoki. ale charakter ma bardzo fajny. fajnie mi sie z nim rozmawialo.

Gość gość
i w nagrodę za fajną rozmowę dostał całą ciebie???

Gość Zaklopotana93
teraz po tym co napisalyscie wiem ze to byl WIELKI blad. dzieki bardzo.

Gość gość
ja uprawialam seks po miesiacu bycia razem(znalismy sie troche wczesniej). Dla mnie to bylo szybko, ale do czego zmierzam- jestem z tym mezczyzna juz 7lat. Wg mnie jesli to byl jednorazowy wybryk, to nie przesadzajmy z epitetami na Twoj temat

Gość Zaklopotana93
nie. poprostu poczulam ze chce to zrobic. choc na poczatku zastanawialam sie nad tym ale emocje wygraly noi stalo sie