Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

myślicie ze Putin pójdzie dalej

Polecane posty

Gość gość

To znaczy, na wschód i południe Ukrainy, później na Litwę, Łotwę i Estonię, a następnie na Polskę? Bo podobno Rosjanie są już zaniepokojeni swoją mniejszością w Estonii.

generalnie patrząc na sytuację to nie ma NIC do stracenia i prawdopodobnie teraz 'zrobi porządek' na Alasce

Gość gość
No proszę, a dopiero wczoraj pomyślałam: ''Ale dlaczego Krym, a nie Alaska?'' :O Wykrakałam :(

Gość zerzygamsię
ale co Alaska? przeciez car ja sprzedal nie oddal!?:O

Gość gość
No i widzisz jaki jest Putin? Krym to w sumie był prezent, chociaż ''Kto daje i zabiera, ten się w piekle poniewiera'', ale że weźmie Alaskę, którą sprzedał? Powinien za nią zwrócić pieniądze, bo to będzie kradzież.

Gość zerzygamsię
przeciez on chce wrocic do stanu panstwa jak za ZSRR:O

Pan Putin nie pójdzie dalej , ponieważ Rosja już jest bankrutem gospodarczym, Olimpiada Zimowa w Sochi kosztowała ponad 50 mld dollars USA i nawet nie zwróciła się w 10 procentach , odebrał Krym, który był prezentem dla Ukrainy od Chruszczowa, źle się stało ale cały półwysep Krym i tak był wykupiony notarialnie przez oligarchów ukraińskich i rosyjskich , te hotele , motele, pensjonaty i stacje benzynowe są w prywatnych rękach miliarderów, a większość Rosjan na Krymie pracuje dla oligarchów , ten rok turystycznie na Krymie jest stracony, żaden wariat nie przyjedzie na Krym, aby leżeć na plaży przed lufami karabinów , za kilka miesięcy może się okazać pewna śmieszna sprawa, Krym i majątek Krymu zostanie wystawiony do sprzedania , kto zechce kupić Krym ? Rosja posiada jeszcze gaz, ropę, złoto, węgiel jako surowce i tylko na surowcach zarabia ale ceny na rynkach lecą na pysk, Rosja nawet pomidory importuje z Wietnamu , więc wkrótce głodny naród rosyjski wyjdzie na ulice

Gość zerzygamsię
a ja sie zastanawiam czy rosjanie popierajacy Putina sa zastraszani czy tacy glupi rzeczywiscie? bo przeciez kazdy myslacy czlowiek nie uwaza go za madrego czlowieka, szczegolnie po ostanich jego wyglupach na Ukrainie.

Gość gość
Bolek był grill w niedzielę?

Gość zerzygamsię
ale zauwaz jaka przepasc finansowa dzieli najbiedniejszych i najbogatszych? jedni nie maja chleba drudzy maja zlote figurki na kominkach:O

Gość zerzygamsię
p******* kafeteria i p******* cenzura na niej!

Gość założyłam ten temat
Zauważyliście, że cenzura pod postacią rzekomego spamu najczęściej pojawia się w tematach o Putinie, Rosji, Ukrainie, Krymie, itp?

Na ostatnich zawodach strong man, ruski zawodnik rzucil plugiem najdalej, na odleglosc 88 metrow. Potem zostal zdyskwalifikowany, poniewaz zapomnial od pluga odczepic traktor.

Gość założyłam ten temat
Ty na poważnie z tym pługiem i traktorem? :D

Gość Wladimir Kacapowicz Pijakow
Moj car Putin pojdzie dalej. Rassija bedzie wielkim i jedynym mocarstwem, bo wszystkie inne znikna z mapy :classic_cool:

Gość fotel
putin ma ok.70% poparcie w społeczeństwie.nasze władze mają poparcie w brukseli,berlinie ,ale czy w społeczeństwie?gdyby nie usłużni wobec władzy dziennikarze i prorządowa propaganda medialna tego rządu by nie było.