Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupia blondynka

to nieprawda ze mezczyzni chca przede wszystkim ladne

Polecane posty

Gość glupia blondynka

ja jestem ladna, wrecz atrakcyjna, seksowna kobieta - to zdanie wielu mezczyzn na moj temat, a pierwsze wrazenie o mnie - pewna siebie i mezczyzni mnie nie chca, bo jestem nieinteligentna, nie mam obycia w towarzystwie, popelniam gafy mam maly zasob slownictwa, nie potrafie ladnie mowic, jestem glupia, mialam wiele mozliwosci bycia w wielu facetami takich na poziomie bo pracowalam w wielu miejscach ale jako najgorszy pracownik, bylam zawsze wysmiewana ze cos glupiego powiedzialam, mowili ze jestem glupia czy tepa, relacje z mezczyznami bardzo szybko sie konczyly, nie chcieli ze mna byc, dawali mi do zrozumienia ze jestem tepa blondynka albo rozczarowywali sie i smiejac sie ze mnie dawali sobie spokoj odchodzili z szyderczym usmiechem nic nie mowiac. nie wystarczy byc ladna, bardziej liczy sie to czy ma sie cos do powiedzenia, inteligencja, wiedza, obycie, ogarniecie zyciowe. wsrod wielu moich znajomych wszystkie brzydsze ode mnie mieli zawsze duzo znajommych, facetow, kolegow, ja bylam zawsze czarna owca:( przede wszystkim wyglad nie wystarczy to bzdura! trzeba jescze jakis poziom reprezentowac przynajmniej przyblizony do poziomu faceta, a moj poziom jest najnizszy, wyglad mi nie pomaga w zyciu, bo nawet jak dostaje szanse to bardzo szybko ja trace nie wspomne o pracy w ktorej zwsze uchodze za idiotke i posmiewisko, przykre to dla mnie:( moja glowa zadnej wiedy nie przyswaja, wszystko zapominam, nie mam zadnych predyspozycji, do niczego sie nie nadaje, nie wiem jak dalej zyc:(

Gość gość
a dlaczego nie zaczniesz czytać książek? wolisz zatrzymać się na tym co masz?

Gość gość
Jebnęłaś prowokację :D ładnych zawsze się ocenia na plus.

Gość gość
Jeśli chodzi o obycie, to niestety prawda, jestem nieśmiała i często popełniam gafy, stresuję się jak tylko facet zaczyna te swoje sztuczki (a każdy to robi) i z tego powodu uchodzę za głupią (blondynkę) i faceci mnie skreślają. Postanowiłam że dam szansę tylko takiemu przy którym będę się czuć komfortowo, bez spiny, bo większość facetów to niestety pozerzy

Gość gość
nie będę się już w ogóle starać, jak mi tylko jedna rzecz w zachowaniu nie będzie pasować, wyczuję jakąś sztuczność to olewam gościa, skoro i tak ma mnie skreślić to wolę pierwsza to zrobić, jeszcze zanim uzna mnie za głupią. Prawda jest niestety taka że większość facetów to nudziarze którzy starają się trochę nadrobić, dołując laskę, wyśmiewając, ktoś taki nie jest wart mojego czasu ale niestety człowiek uczy się na błędach :)

Gość glupia blondynka
/25.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość J**nęłaś prowokację ładnych zawsze się ocenia na plus. / no to widac, ze nie znasz zycia. a na podstawie czego i za co niby sa oceniani ladni na plus? chyba, ze ocena za urode, ale uroda to nie wszystko, bo kontaktow miedzyludzkich ani pozycji spolecznej nie buduje sie uroda. jesli kobieta wyglada na ladna i inteligentna ma wyzej postawiona poprzeczne i sa jakies oczekiwania, a gdy pokazuje, ze jest inaczej, wrecz przeciwnie, rozczarowuje, zyskuje jedynie na minus, staje sie posmiewiskiem.

Gość gość
prowo

Gość gość
to prawda ze chca ladne i tylko ladne