Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie dodatki do tego koloru sukienki ślubnej? Zdjęcie

Polecane posty

Gość gość

Mam sukienkę na cywilny w takim kolorze, jednak krój jest inny (moja jest prosta, zabudowana na górze, dół ma plisowany, uszyta z szyfonu do kolan) : voila.pl/index.php?f=1789714.jpg zastanawiam się czy buty, torebkę, biżuterię mieć w tym samym czy może poszaleć z innym kolorem jak myślicie? albo buty ten sam kolor a reszta nieco inna np róż, niebieski? Poza tym czy narzeczonemu dobrać koszulę też w tym odcieniu? a krawat wtedy jaki? Gubię się trochę, dlatego proszę o pomoc

Gość gość
up

Gość zrozpaczona8605
czarne glany, wisior z pasyfką i czarna chusta w czaszki na głowie:]

Gość gość
Szyfon to delikatny i powiewny materiał, a takżekolor tej sukienki też wygląda na delikatny. Myślę że jakiś delikatny zestaw naszyjnika z kolczykami ładnie by się prezentował. Coś "cięższego" będzie wyglądać zbyt protekcjonalnie, i tak samo tyczy się butów i torebki. Nic zbyt ciemnego (utniesz sobie stopy w bardzo ciemnych butkach i później na fotkach, będziesz widzieć tylko swoje butki :-) )

Gość gość
Popatrz tutaj na te fotki. Sukienki są w podobnym kolorze i nie tylko. Może coś Ci się spodoba? Gratulacje na nowej drodze życia :-) https://www.google.ca/search?q=accessories+for+a+peach+color+dress+images&espv=210&es_sm=122&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=3nEyU5uXFuO0yAGh0YH4Cg&ved=0CCwQsAQ&biw=1067&bih=512