Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weroniaaa1993

Problemy z żołądkiem

Polecane posty

Gość weroniaaa1993

Witam. Od ponad 2 lat mam straszne problemy z żołądkiem. Często mam tak (najczesciej jak zjem coś niezdrowego lub jak się zdenerwuje czy zestresuje ;/) ze bardzo mnie boli żołądek,mam straszne nudnosci,muli mnie wymiotuje i strasznie sie mecze,nic mi wtedy nie pomaga :( Trzyma mnie tak przewaznie dzien i noc. Nawet położyc się nie mogę,zazwyczaj konczy sie to wizyta na pogotwiu,gdzie dosatje zastrzyk i wtedy troche mi lepiej. 2 lata temu byłam w szpitalu na nadżerki mialam robioną gastroskopie(co ja wtedy przezylam 2 dni i 2 noce wymiotowalam non stop,dlatego tez teraz jak mam nudnosci bardzo sie boje,panikuje i trzęsę się cała :(),teraz niby pod tym wzgledem wszystko juz ok(ostatnio robilam sobie wyniki i jest ok) ale nadal i tak mnie tak łapie jak napisalam na poczatku. Wczoraj właśnie tak miałam. I nie mam juz na to sily ;( Moze ktos mial tez tak i wie jak sie z tego wyleczyc raz na zawsze? BLAGAM POMOZCIE (ps. lekarz zawsze przepisuje mi te same tabletki,ktore dzialaja tylko na krótki czas )

Gość gość
Napewno znajda sie tacy ktorzy bedą szydzić ale ja 2o lat temu kiedy pierwsza apteka w Lodzi sprzedawała Petroleum D5 ktos tram bedąc kupił mi butelke i nią zaczęlam leczyć żoładek.Wczesniej miałam gastroskopie (wtedy ona tez była w powijakach) miałam nadzerki,wzięlam 50 zastrzyków francuskich oxiferiiscorbone,i inne i nici z leczenia..Naftą wyleczyłam nadzerki.Teraz jest ona bardzo modna choc sa jej przeciwnicy_wyśmiewacze ale ja potwierdzam jej działanie. Nidawno miałam jakies zaburzenia żoładkowe,zakupiłam i po kłopocie.Tyle mogę Ci poradzić.Trzeba uzywac systematycznie,po kilku dniach poczujesz ulgę.