Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZDESPEROWANA1

Myślicie , że seks z byłym ma sens ?

Polecane posty

Gość ZDESPEROWANA1

jestem z mężem po rozwodzie , niby mieliśmy się już nigdy nie spotykać , założyć nowe zwiążki ...i co ? i nadal się spotykamy ...

Gość gość
dla sexu? ile macie lat?

Gość ZDESPEROWANA1
ja mam 39 , mąż 41 , zdecydowaliśmy , że nie będziemy zakładać nowych związków , mamy dziecko , dobry kontakt , a seks jest jeszcze lepszy ...chociaż dla niekórych to może być dziwne

Gość gość
ja mialem chec na ex nawet po tym jak mi rogi dowaliła:)

Gość ZDESPEROWANA1
to dobrze , że niejestem jedyna

Gość gość
bieduś wydawało mu sie, ze znajdzie sobie inną, dał d**y nie ma co rżnąć, to ci naopowiadal durnot, a ty jak głupia, dajesz mu znowu d**y gratulacje

Gość gość
nawet pomyslalem o trio a wy?

Gość ostrożnie
Trio jest trochę ryzykowne. Może pomyśl o tercecie?

Gość gość
mowie ja ex i ktos jeszcze

Gość gość
zdesperowana1??????

Gość gość
a Ty jak durna dajesz mu d**y ? człowieku ogarnij się :D czy ona to robi, bo musi ? nie :) Ona bierze, to co chce :) wyobraź sobie, że kobiety mają orgazmy o których wam się nie śniło i to one biorą, ale oczywiście Wam się wydaje, że dają :) jak zwał tak zwał :) autorko, skoro jest Ci dobrze, to jakie znaczenie ma fakt że z eks ?

Gość gość
Wal się ,pisa potrzebuje,gdzie znajdziesz.

Gość gość
skoro nie bylo sensu byc nadal razem to oczywiste, ze nie ma sensu uprawiac z nim seksu. Nie rozumiem pytania.

Gość gość
jak moj za granica pracowal to zadzwonilam do bylego bo po kolezensku sie rozstalismy zaprosilam go na kawe i gdy mi powiedzial ze jest sam to mu zaproponowalam sex i nic wiecej a to dlatego bo go dobrze znalam i wiedzialam jakiego w sobie bede miala i ze mnie zadowoli jak tylko bede chciala i tak sie stalo jak tylko meza nie bylo to po niego dzwonilam i przez niego rznieta bylam tak jak dawniej

Gość gość
czasami wracam myslami jak rznieta bylam przez bylego a odeszlam od niego ,a z obecnym to nie mam nawet polowe tego seksu

Gość gość
Mówi się, że nigdy nie powinno się wchodzić 2 razy do tej samej rzeki, ale osobiście nie mam nic przeciwko. Przeczytałam naprawdę fajne zdanie: 'Zanim pójdziesz ze swoim ex do łóżka, zastanów się, dlaczego to robisz? Jeżeli są w Tobie jakiekolwiek złe emocje: żal, złość, chęć zemsty - odpuść sobie.' (z: http://wdobrychstosunkach.pl/seks-z-bylym.html) Skoro pojawiają się w nas takie myśli, to najwyraźniej jest to zła decyzja, której będziemy żałować. Skoro się dogadujecie i czujecie do siebie pociąg seksualny, to dlaczego nie dać ponieść się emocjom? ;)