Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 001

ktos pomoze?

Polecane posty

Gość gość 001

Witam wszystkich. Prosze o pomoc i poważne odpowiedzi. Otóż mam 22 lata i wspolzylam z moim chłopakiem 2 miesiące temu. Okres spoznial mi sie jakies 2 tygodnie (co prawie nigdy sie nie zdazalo) ale wkoncu go dostałam. Następny powinnam dostać, ale spoznial mi sie równy miesiąc i owszem dostałam ale trwał tylko 3 dni. Pomyślałam ze moze jestem w ciąży wiec zrobiłam test i wyszedł negatywny. Martwie sie o swoje zdrowie ale jestem za granicą i nie mam jak isc do lekarza. Czy mimo wszystko możliwe ze jestem w ciąży?

Gość gość 001
Dziekuje wszystkim...

Gość gość
Ania 022 ale sie niecierpliwisz.. Nie wiem czy to ciazA. Zrob ponowny test np za tydzien . Jesli wciaz beda negatywne to przestan sie stresowac a miesiaczki beda regularne . Mozee jestes czesto przemczona? Inaczej si e odzywiasz a to wszystko ma wplyw. Jesli wciaz beda niereglarne to będziesz musiala udac sie do lekarza

Gość gość 001
Dziekuje. :) tak zrobię i zobaczymy. Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok. :)

Gość gość
Zaczynając bzykanie na wszystko trzeba być przygotowaną.

Gość tylinkq
hej ja tez mam 22 lata jak zaczęłam wspozyc z moim narzeczonym mialm 17 lat po 2 miesiącach os wspolzycia tez okres sie zaczynam brzydko nazywając pier..... poszłam do lekarz i okazało sie ze mam pcos lecze juz sie 4 lata okres mam regularny idz do lekrza jak naszybciej

Gość gość
no to zawsze to mozna ulepsztc i zrobic z tego fajne jak bajka :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0