Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Luxuria Astaroth

Polecane posty

Gość gość

Co o niej myślicie?

Gość gość
wygląda jak stara baba :O

Gość gość
Jest pół-Niemką, pół-Francuzką, a Słowiankę podgrywa :D

Gość gość
Niestety tak jak piekna, tak...glupia :(

Gość gość
Na teledysku wyszła super, wszyscy się nią zachwycali a teraz... Widac ile jadu... kiełbasianego!

Gość gość
Piękna? Widziałam jej foty na plotkarskim, i szczerze ale wygląda gorzej niż żle. Jest pyzowata delikatnie to nazywając. To Socha po której tak jechano że jest spuchnieta wyglądała 1000razy lepiej. A dziewczyna ma 18lat wiec co tu porównywać do 30+ w dodatku po ciąży i te wypowiedzi o piciu krwii miesięcznej porażka.

Gość gość
w teledysku byłam zachwycona, ale na pudlu i u Kuby nie jest nawet w połowie taka ładna. I byłam w ciężkim szoku, że ona ma 18 lat, myślałam, że jest koło 30!masakra, jak można starzeć się w takim tempie, teraz pewnie jej odpowiada, że wygląda dojrzale, ale niedługo będzie załamana

Gość gość
Ja byłam pewna ze ma ok 30 na karki . jak ja zobaczyłam w tym teledysku.

Gość gość
A na plotku mówili ze ma pochodzenie Chinsko-Ukraińskie? Co jak co ale ładna dziewczyna była zanim jej sie utyło. U Wojewódzkiego kompletnie mnie rozczarowała brakiem kultury i klasy jak na kobietę przystało.

Gość gość
w teledysku wygląda całkiem inaczej, nie ma pyz i zmęczonej twarzy

Gość gość
Też byłam zdziwiona w teledysku ładna ale bez zachwytu jednak w pewnym programie, nie podobna do tej laski z teledysku w 1/10 :D normalnie kpina i zart. W dodatku zwyczajnie przy kości.

Gość gość
Ale tez bym jej dała 30stke .

Gość gość
Na teledysku ma dołki w policzkach hihi

W teledysku tez wygladała na 3 dyszki , chodziaz ładna taka Polska Angelina Jolie .

Gość gość
Taa i kto powie że tak okrągła twarz jak ksieżyc w pełni jest ładna.. :classic_cool: 🖐️

Gość gość
A znowu gdzie indziej jest napisane, że jedna babcia jest Ukrainką, a druga pół-Rosjanką, pół-Chinką.

Gość gość
w ogóle nie rozumiem zainteresowania nią, jakby tak wyglądała jak w klipie to ok, tymczasem ani ładna, ani ciekawa. no ale wiadomo, pustak się sprzeda, jak Doda, w dodatku pyskaty. I pewnie teraz czeka nas zalew jej gołych fot

Gość gość
Polska Angelina Jolie? Ona nawet Polką nie jest. Pokrajcowane to jakieś.

Gość gość
Jak zobaczyłam miniaturkę z filmem kiedy była u Wojewódzkiego, nie znając jeszcze tego przezwiska, pomyślałam, że zaprosił Ewę Minge -.-

Gość gość
Ja mysle że to kwestia operacji plastycznej nie utycia , jej twarz jestt opuchnieta .

Gość gość
mając 16 lat wyglądała na 30-40 ? :( nie zazdroszczę jej :O

Gość gość
30 lat...kurcze...przeciez to kwestia kreacji, makijazy, mocnego makijażu, fryzury itd. Na pewno mlodo wygląda, gdy makeup zmyje. Ma oryginalną urodę, fantastycznie fotogeniczna, tyle tylko ze rozumek malutki, a sodowa do glowki, jak widac, juz uderzyla. Moze z czasem życie noska utrze, a panienka zmądrzeje...

Gość gość
JAK 18letnia dziewczyna może tak wyglądać i się tym nie załamywać tylko uważać, że jest piękna? No jak???

Gość gość
Ona wygląda na 30+ dlatego że w tym teledysku jest wyuzdana, nie oszukujmy się wiadomo o co chodzi z tym ubijaniem :o do tego oglądałam filmik jak na koncercie oblizywała ten trzonek tej maselnicy brrr okropne. A teraz ma nadwagę i z jej "urody" tyle zostało.

Gość gość
moim zdaniem w teledysku nie wygląda staro, na jakieś 25-27 i mimo iż nie lubię wyuzdania, wydała mi się naprawdę śliczna. ale ja teledysk widziałam chyba 2 razy ;)

Gość gość
Nawet w teledysku wyglada starzej niz na swój wiek .

25-27 w jej wieku to nie jest staro ? Ale urody nie mozna jej odmówic w teledysku bardzo ladna dziewczyna ale głupiutko jak juz ktos tu na pisał .

Gość gość
Kwestia makijażu? Chociażbym pękła, to tak bym się nie postarzyła. Co najwyżej zrobiłabym z siebie matrioszkę, ale nadal widać, że młoda.

Gość gość
No wiadomo, ja mam17letnią siostrę i ona wygląda jak gówniarz, tak powinno być moim zdaniem. Ja tam bym chciała jak najdłużej wyglądać jak świeża nastolatka :D