Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Luxuria Astaroth

Polecane posty

Gość gość
A Doda jest calkiem inteligentna uważam. Stylizuj sie na glupiutka ,ale jej wypowiedzi są czesto nawet inteligentne, potrafi komuś przysrać inteligentnie, odgryźć się ,a taka Luxuria? Opowiada tylko takie glupoty ,że uszy wiedna

Gość gość
Oglądajac ten program i słuchając jej pseudo szokujących wypowiedzi czułam się zażenowana, ani nie było to zabawne ani błyskotliwe.

Gość gość
"ja bym chciała mieć pieniądze, ale nie chce mi się robić"

Gość gość
Z Biebera? może częśc osob sie śmieje ,ale tez wiele nastolatek na niego leci i tym zasłynął . Poza tym gość wbrew pozorozm na glupiego nie wygląda, a ona tak

Gość gość
Ja nigdy, nigdy nie słyszałam inteligentnej uwagi Dody pod czyimś adresem, a np. oglądałam z nią Gwiazdy tańczą na lodzie. Jej argument to pięści :D

Gość gość
Śliczna? Czy my tu mówimy o tej samej dziewczynie??

Gość gość
Gusta bywają różne :)

Gość gość
Tak jest sliczna.

Gość gość
Biber- dobrze śpiewa jest przystojny ( dla przeciętnej nastolatki, twarz ma ok) i to jest fakt, a ona?

Gość gość
No właśnie. dla nas jest brzydka i głupia, a dla innych będzie śliczna i z******ta. będzie gwiazdą

Gość gość
była śliczna, ale już nie jest. Natalia Siwiec jest ładniejsza

Gość gość
Obejrzyjcie Dode u Wojewódzkiego w odcinku jubileuszowym (tvn player) to sie zdziwicie. Nie sadzilam, ze sie pogodzą :P a jednak ...

Gość gość
Ja nie porównuję Biebera tylko podałam go jako przykład osoby, która jest mocno hejtowana, ale wcale na tym nie traci, wręcz przeciwnie. Jola Rutowicz (tę można porównać) też byłą paskudna i głupia jak but i miała przez jakiś czas branie w TV

Gość gość
Bieber...śliczny :D chyba z nastolatkami tu gadam? :P no cóż...ja wole patrzeć na mężczyzn, nie chlopczykow...

Gość gość
mi najbardziej przypomina "Frytke" z big brothera o ile ja ktos tu pamieta :P tak samo glupia i prozna....

Gość gość
przez jakiś czas paskudna Jola Rutowicz miała branie w tv ,ale teraz ? słyszysz coś o niej? O Luxurii tez za jakiś czas sluch zaginie bo ani nie gra w zadnym serialu ani filmie i nie zapowiada sie, nie zapowiada sie kariera w modelingu, nie śpiewa , nie ma żadnych uzdolnien, do tego zbrzydła wiec wroze jej koniec niedlugo

Gość gość
Co z tego? Zdąży się nachapać. Gwiazda Dody, najsławniejszej osoby w kraju, też już przygasła, każdy kiedyś odchodzi w zapomnienie jeśli nie jest wart, by o nim pamietać, ale można poszaleć i zarobić na niczym

Gość gość
"Już Siwiec miała przepaść w mrokach zapomnienia, a wyrosła na normalną celebrytkę" ahahahhaha leżę i kwicze. A w tańcu z gwiazdami, jakie dno..

Gość gość
A co wy znowu z nią?