Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Najbardziej PACHN膭CE 艢rodki Czysto艣ci ? Wasze Typy...

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Hej, uwielbiam jak pachnie w moim domu, wi臋c szukam 艣rodk贸w czysto艣ci kt贸re 艣licznie pachn膮 i dosy膰 d艂ugo je czu膰, kupuj臋 dosy膰 du偶o ( z g贸rnej i dolnej p贸艂ki ), lecz naprawd臋 rzadko mnie kt贸ry艣 p艂yn urzeknie... Jak na razie to mog臋 poleci膰 HARPIC Active Fresh do WC ( zapach d艂ugo si臋 utrzymuje, teraz kupi艂am do sprawdzenia Bref 6 effect i wog贸le nie pachnie - kostka r贸wnie偶 nie powala cho膰 kosztowa艂a 6 z艂 - To ju偶 z biedronki s膮 lepsze... ) Lubi臋 te偶 zapach PRONTO :) ( przeciw kurzowi ) Ajaxy - Lecz jeszcze nie trafi艂am na ten SW脫J :) Mo偶e co艣 doradzicie ?:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ajax lubi臋 konwaliowy, wg mnie najlepszy , super pachnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ajax lubi臋 konwaliowy potwierdzam, slicznie pachnie i troche ten sie utrzymuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W5 z lidla czystosc i blask

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pronto do podl贸g z olejkiem migda艂owym - cudowny zapach !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja myje podloge z dodatkiem plynu do plukania tkanin i pieknie mi pachnie w domu bardzo dlugo. polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja uwielbiam do podlog plyn mydlo marsylskie, bosko pachnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i jeszcze patent w okresie grzewczym-polanie kaloryferow kilkoma kroplami olejku eterycznego, nawet np. waniliowego do ciasta-pieknie pachnie swiezym ciachem, fajne na swieta :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Fajne pomys艂y :) Gdzie mo偶na dosta膰 takie myd艂o marsylskie ???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja lubi臋 Lenor.Dodaj臋 go do wody do mycia pod艂ogi i do wody do wycierania kurzy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bia艂y Sidolux

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam olejowane deski na pod艂odze wi臋c myje je tylko specjalnym myd艂em i te偶 fajnie pachnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
myd艂o marsylskie-p艂yn uniwersalny (firmy sidolux) i p艂yn do szyb meglio r贸偶owy- nie wiem czy jest wsz臋dzie dost臋pny konwalia mo偶e i pachnie ale sztuczno艣ci膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
potwierdzam myd艂o marsylskie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pronto zielone 5 w 1 do mycia pod艂贸g z paneli. Ma kolor zielony i pachnie tak 艣wie偶o,zielono jakby troch臋 sosnowo-mi臋towo . Ten p艂yn jest b.wydajny i intensywny je艣li chodzi o zapach,wystarczy odrobina dla zapachu w ca艂ym domu- inaczej mo偶e by膰 m臋cz膮cy. Pronto do pod艂贸g z olejkiem migda艂owym te偶 lubi臋 za 艂adny zapach. Lubi臋 艂adnie pachn膮ce 艣rodki czysto艣ci,ale odk膮d mamy dzieci to staram si臋 "ogranicza膰" chemi臋 w domu. Zrezygnowa艂am z zapach贸w do wc (kiedy艣 nie wyobra偶a艂am sobie toalety bez nich ;-) ) moje ulubione to kulki z Brefa. Pod艂ogi w sypialni i pokojach dzieci myj臋 "bezzapachowo" wod膮 z odrobink膮 p艂ynu jakiego艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dla mnie najlepszy jest barkiet system :) rekomendowany przez barlinka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
脫p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A dlaczego zrezygnowa艂a艣 z zawieszek w toalecie!!!! Co za g艂upota, brak mi s艂贸w. A co to przeszkadza jak s膮 dzieci!!! Kobieto ogarnij si臋!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Fair Play Plus
Gor膮co zach臋cam do u偶ywania produkt贸w chemii profesjonalnej , kt贸ra jest bardziej wydajna , oraz tak偶e bardziej skuteczna. Wszytsko zale偶y od zabrudzen jakie posiadamy i na jakiej powierzchni. Efekt b臋dzie murowany i nie spos贸b por贸wna膰 u偶ywania chemii gospodarczej do chemii profesjonalnej. Polecam chemi臋 profesjonaln膮 hi-prem , kt贸ra jest na rynku od 2012 roku , cena tak偶e jest jak najbardziej przyst臋pna. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do autorki posta z 10 kwietnia ,godzina 15.42. Zrezygnowa艂am z kostek (zapachowych) do wc ze wzgl臋du na dzieci, bo te substancje zapachowew nich s膮 silnie dra偶ni膮ce. Wnikaj膮 w drogi oddechowe, do nosa i p艂uc. (tak m贸wi moja Pani pediatra) Toalety w domu mam dwie osobno (czyli malutkie pomieszczenia jak w blokach tylko toaleta i ma艂a umywalka) i te kostki dawa艂y silny zapach w takim ma艂ym pomieszczeniu. Ma艂e dziecko siedzi na toalecie i oddycha tymi "zapachami" a te kulki z Brefa daj膮 naprawd臋 silny zapach. Starszy syn (8l) czasami zasiedzi si臋 w wc czytaj膮c gazet臋 itp. i te偶 przy okazji wdycha te zapachy. Zreszt膮 podejrzewam,偶e te kostki nawet dla nas doros艂ych nie s膮 zdrowe. A kostka Domestos tak mocno pachnia艂a,偶e m贸j m膮偶 nie m贸g艂 wytrzyma膰. Tak wi臋c podsumowuj膮c,uwa偶am 偶e je艣li s膮 dzieci w domu to im mniej chemii tym lepiej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A co z tego,偶e nie zawieszam kostek- toalet臋 myj臋 (od艣wie偶am) co drugi dzie艅 i jest ok. Nie 艣mierdzi jako艣 nadzwyczajnie :-) Zreszt膮 podobnie zrezygnowa艂am z od艣wie偶aczy perfumowanych do kontaktu (Ambi pur itp ) wol臋 otworzy膰 okno i przewietrzy膰 艣wie偶ym powietrzem. ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mieszka艂am przez miesiac z kretynk膮 kt贸ra p艂yn do pod艂ogi np ajax mia艂a na trzy mycia la艂a tego bez opamietania szczyci艂a sie ze du偶o chemii uzywa , ludzie s膮 bez rozumu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Odkry艂am ostatnio w sklepie online p艂yn do mycia pod艂贸g TENZI o zapachu perfumowanym Alure. Jak dla mnie rewelacja!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 liltobamist1989boqqn
Pronto do podl贸g z olejkiem migda艂owym - cudowny zapach ! Jasne http://isthat.info/o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najpi臋kniej pachn膮cy p艂yn do pod艂ogi to AJAX FRESH.. w takiej bia艂ej, mlecznej butelce. Niestety nie mog臋 go nigdzie kupi膰, ale zapach jest taki cudowny, 艣wie偶y, nie wiem czy by艂a to jaka艣 limitowana edycja ale nigdzie nie mo偶na go znale藕膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Potwierdzam myd艂o marsylskie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ajax o zapachu "alep soap", pieeeekny!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mnie po ajaxie bardzo boli glowa :( wiec nie mog臋 uzywac. Ale wydaje mi si臋, ze jak jest w domu czysto to nie trzeba dodatkowo jeszcze czyms pylic

Udost臋pnij ten post