Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetkaaa 001

smutna

Polecane posty

Gość brunetkaaa 001

witam. potrzebuje sie wygadac bo nie mam komu. mam ciezka sytuacje w domu. mieszkam z ojcem macocha i 2 bracmi, oraz z jednego z braci dziewczyna i jej dzieckiem ( tak dziecko nie jest mojego brata tylko jej bo ona dziecko ma z innym). i tu jest problem.w domu jest roznie. czasem dobrze czasem zle. ale coraz bardziej mysle o samobojstwie. jestem w domu brana za najgorsza. nic nie umiem nic mi w zyciu nie wychodzi. od jakis 2 tygodni praktycznie nic nie jem bo mysle ze jestem za gruba. wczoraj wrocilam do domu bo spalam u znajomych. i dzis rano tez mialam nic nie jesc ale macocha kazala mi jesc to zjadlam 1 cala bulke i troszke zupy. a teraz chcialam sobie kanapke zrobic to brat sie na mnie wydarl ze caly dzien spalam a teraz wstaje jesc i powiedzial ze nie mam prawa nic jesc chociaz nie spalam tylko u siebie w pokoju siedzialam i ogladalam tv bo zle sie czulam.. moja bratowa jest na utrzymaniu brata a ja na rodzicow bo niestety nie moge znalesc pracy. i ciagle mi wszystko brat ten co mieszka ze mna w jednym domu wszystkiego mi zabrania. czasem mam ochote sie zabic bo nie czuje sie kochana w domu xd ciagle placze i wgl. juz nie mam sily na nic. nie mam w nikim wsparcia. ja w domu w sumie tylko teraz spie a przebywam w miescie chodzac i szukajac pracy ale nic to nie pomaga. nawet w domu nie jem bo boje sie ze znowu beda jakies awantury. czepiaja sie mnie o wszystko. czy moze ktos ze mna porozmawac? bardzo teraz potrzebuje rozmowy ale nie mam nawet z kim pogadac. prosze

Gość gość
masz gg?

Gość matik19999993
gg: 1318989

Gość brunetkaaa 001
tak mam gg