Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xasieńkax

poważny problem błagam o pomoc

Polecane posty

Gość xasieńkax

od jakiegoś czasu mam problem, chyba nie podniecam już tak jak kiedyś mojego obecnego faceta (przynajmniej tak mi się wydaje) ;( nasza gra wstępna jest ograniczona do minimum. nie jest już taka jak kiedyś - pełna zmysłów, emocji, jego głośnego oddechu, mocnego podniecenia, sexownych ruchów itd. nie całuje mnie po szyji, nie pieści mojego ciała dłońmi, rozbiera mnie tylko od pasa w dół, nie dotyka już wgl moich piersi, nie pieści, nie dotyka, nie ssie ich - od pewnego czasu napomina coś o ich rozmiarze, że już się nie może doczekać kiedy będę w ciąży (chodziło o większy biust podczas ciąży) i wgl... od początku mu się bardzo podobałam, ciało, włosy, twarz. z czasem stawałam się jeszcze piękniejsza. jeszcze kilka miesięcy temu mówił, że mam piękne piersi, "dorodne", spoglądał w dekolt i mówił "ale masz wielkie piersi", i że nie może się na nie napatrzeć [moim zdaniem są średnie] a teraz by mu nagle przestały odpowiadać? o co chodzi? -3 tyg temu podczas upojnego weekendu kochaliśmy się wiele razy i nawet podczas jednego stosunku 3 razy dostał orgazmu -2 tyg temu też kochaliśmy się wiele razy i była sytuacja, że podczas kolejnego wgl mu nie stanął -tydzień temu również za którymś razem PODCZAS stosunku mu "zwiędł" te sytuacje wcześniej NIGDY NIE MIAŁY MIEJSCA ubóstwiał mnie, ciągle się podniecał na mój widok, ciągłe erekcje już na wstępie gdy mnie zobaczył, ciągle chciał się kochać i miałam z nim poważny problem bo był tak napalony, że aż niebezpieczny, był mega podniecony, czerwony, kochał się z uczuciem, fantazją, jak w filmie... a teraz...? co się dzieje? czy miało wpływ na to nasze 3 tygodniowe rozstanie, (dowiedział się, że go zdradziłam -tzn całowałam się z innym)? proszę o pomoc ;(((

Gość gość
no to jak się całowałaś z innym to się nie dziw że straciła zaufanie i przeszła mu ochota. Mi też by przeszła, bo taka dziewczyna to niepewność co do przyszłości.

Gość gość
Rozpisalas sie, zeby samej sobie na koncu udzielic odpowiedzi.

Gość xasieńkax
czyli to jest glowny powod ? :((((((((((((((((((

Gość gość
Masz chec popisac na mailu? Jestem facetem

Gość xasieńkax
gg mam? podaj

Gość gość
Ja nie mam wole na mailu

Gość gość
Dla mnie byłby to powód, bo taka kobieta nie jest niczym pewnym... nie wiadomo czy nie zdradzi za jakiś czas jak się bym z nią pokłócił, itd... Jak straciła zaufanie, to już nigdy możesz go nie odzyskać... jedyne co możesz, to porozmawiać z nim o tym szczerze, może uda ci się go przekonać że to była chwila słabości, nic nie znacząca chwila.

Gość xasieńkax
kurcze ale co ma to do tego poped , sex a to co zrobilam ... juz rozmawialismy na ten temat czy na prawde to moglo tak bardzo wplynac na niego?

Gość gość
Owszem mogło, dla niektórych pocałunek z innym to nawet więcej niż seks. Albo po prostu już niewiele do Ciebie czuje... dlaczego się rozstaliście? On odszedł czy Ty?

Gość xasieńkax
byl u mnie gdy sie dowiedzial (przeczytal smsy) pojechal do domu ale to w prawdzie rzeczy ja zerwalam bo mimo tego on chcial do mnie wrocic i wrocilismy... mowil ze za bardzo mnie kocha by tak po prostu skonczyc ten zwiazek nie potrafi przestac mnie kochac itd co ja mam zrobic? ;(

Gość gość
Tutaj rady nie dostaniesz, bo wy sami musicie sobie pomóc. Porozmawiaj z nim w czym problem, dlaczego mu nie wychodzi w seksie, nie powinien tego źle odebrać... może w końcu się otworzy i powie co jest grane.