Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest tu ktos kto bral meridie

Polecane posty

Gość gość

hej czy jest tu jakas pani co brala ten specyfik i moglaby ze mna porozmawiac

Gość handlowiec z powolania
porozmawiaj z lekarzem lub farmaceuta 🖐️

Gość gość
Ale juz tego nie produkuja

Gość gość
w polsce nie ale gdzie indziej tak, chce pogadac z kims kto je bral

Ja brałam-6 lat temu przez 6 miesiecy Meridie15.

Gość perełka_333
Zna ktoś namiary gdzie to można kupić?

Teraz jedynie można kupić w Czechach. W Polsce nie, w internecie jest pełno ogłoszeń ale ja bym tego nie kupiła bo nie wierzę w oryginalność.

Gość perełka_333
A w Czechach bez recepty można? Ile tam kosztuje w przeliczeniu na pln? Wie ktoś?

Gość gość
Ja brałam.I 15mg i 10mg.Schudlam około 20 kg ale było to pod kontrola lekarza od leczenia otylosci jak jeszcze była dostepna w Polsce...

Gość perełka_333
To chyba jedyny skuteczny środek na rynku. Niestety ma poważne skutki uboczne, trzeba wiedzieć kiedy to radykalnie odstawić, więc nie z desperacją łykać do osiągnięcia efektu, tylko do momentu, kiedy zacznie ryc banię. Wie ktoś czy w Czechach na receptę to jest?

Gość bncv ggh
No właśnie, brał ktoś? gdzie bez recepty można kupić?

Gość gość
Meridia zostala wycofana Ta ktora dzialala i ktora mozna bylo kupic w aptece Teraz to co jest na rynku to falszywka, nikt nie mogl zatrzymac lagalnej meridii w aptekach trzeba bylo tej nie sprzedana ODDAC , nie dostaniecie takiej jaka kiedys byla

Gość gość
Kochane zdesperowane dziewczyny ,nie kupujcie przez internet. Ja tak zrobilam ,i co walek ,babka przedstawia sie jako doswiadczona farmaceutka ktora robila inwenteryzacje u siebie w aptece i odzyskala kilka kartonow lekow na odchudzanie ktore szly na zniszczenie!! jest to OSYUSTKA!!!!! podaje sie rowniesz za goscia ktory ma leki z USA i CZECH do 2 paczek tego samego leku dodaje 1 paczke gratis!! dalam sie na to nabrac przelalam jej na kato zaliczke ,a potem uslyszalam ze jestem glupia zamawiajac nie legalne leki przez internet, a pieniadze ktore wplacacie sa nie do odzyskania poniewasz jak sama mi powiedziala kato jest falszywe kazdy moze takie miec . Nie dajcie sie na brac bo to sami oszusci tam siedza i zeruja tylko na zdesperowanych mlodzch matkach i nie tylko !!!!!