Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moja córka 6 miesięczniak nie za dużo śpi?

Polecane posty

Gość gość

Kurcze....zastanawiam sie czy moja mała nie za dużo śpi. Badaliśmy jej krew i wszystko w normie...ciekawa jestem jak wasze dzieci? Zasypia o 20 budzi sie na mleko o 4 spi do 6. Budzi sie. O 8.30 drzemka do 10-10.30. budzi sie. potem idzie spac o 12.30-13 Spi do 14-14.30 potem idzie spac o 16.30 i spi do 17.15- póżniej jej nie daje jak do 17.15 czesto ją budze. To daje razem 10 godzin snu w nocy i az 5 w dzien.Nie da rady jej zabrac drzemki bo po 2,5h aktywnosci trze oczy marudzi i jak tylko kłade do wózka/ leżaczka usypia w 5 minut.

Gość gość
up

Gość gość
Jesli wyniki badań sa w normie i lekarz mowi że dziecko jest zdrowe to nie ma powodu do niepokoju. Kazde dziecko jest inne . Moj od urodzenia mial problemy ze spaniem. Jak slyszalam o noworodkach przesypiajacych cale dnie to byl dla mnie kosmos bo moj spal nie wiele.

Gość Przyszła mama na paźdz 2013
Moja też dużo śpi ze 14-15 godzin na dobe, ma 5 miesiecy i 3 tygodnie

Gość gość
Mój jako noworodek tyle spał :-)

Gość gość
moja nie miała tyle drzemek ale zasypiała ok 18:00 i wstawała o 7:00 i potem od 11:00 do 13:00 drzemka, Czyli na dobe wychodzilo tyle co u twojej... jak ja dziś czasem tęsknię za tamtymi czasami :D

Gość gość
Jak dobrze pamietam to moj w tym wieku spal podobnie. Jak byl mlodszy to mniej sypial w dzien ale akurat majac pol roku wytrzymywal max 2-2,5h i spal ok.2h.