Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

trafiam na nieudacznikow

Polecane posty

Gość gość

jak to jest? wybieram dobrych,milych facetow, nie zadnych twardzieli macho co nie maja uczuc. i ci dobrzy okazuja sie kompletnymi nieudacznikami albo w zyciu ogolnie albo w realcjach damsko-meskich. przyklady takich dobrych i milych facetow: jeden nie potrafil znalezc pracy przez 3 lata, byl dobry dla mnie ale leniwy.drugi byl pracowity,mily i dobry,ale nie mial doswiadczenia w zwiazkach i ciagle popelnial gafy. przeciez nie bede za nich wszystkeigo robic!

Gość gość
bo nie! gdzie ci mezczyzni?

Gość gość
można wiedzieć ile masz lat?

Gość gość
Miałam 3 poważne związki i żaden z moich facetów nie był zaradny !! Lenie i nieudacznicy !!. Zgadzam sie z Tobą

Gość gość
mam 34 lata. autorka

Gość ta od 3 powaznych zwiazków
A ja mam 37.... i chyba lepiej być samej niż czekać na cud.

Gość gość
coraz czesciej tez mi sie tak wydaje. czy naprawde nie ma fajnych samodzielnyc,myslacych mezczyzn?

Gość gość
Bo faceci to szuje, które przede wszystkim myślą o sobie :)

Gość gość
bierzecie jakiś lesserów i tak to jest. Ja nie jestem macho ale też nie jestem pierdoła, daję rady i nie jestem na niczyim utrzymaniu, a gafy w relacjach z kobietami czasami mi się zdarzają, ale bez przesady

Gość gość
Jestem nieco młodsza od Was, w związku blisko 3 lata. Na początku kolorowo. Facet zaradny, pracowity, opiekuńczy itp.. Niestety coraz częściej utwierdza mnie w przekonaniu, że myśli tylko o sobie.

Gość ja zawsze byłam z udacznikami
więc to widać z wami coś nie tak, że wybieracie jełopów.

Gość gość
chyba dałem ciała z tym niczyim utrzymaniem, heheh widzicie pokazałęm pełnie swoich wad, więcej już nie mam :-P

Gość gość
Ej Stachu, a Ty ile masz lat?

Gość gość
nie chdozi tylko o utrzymanie, sama zarabiam i mi wystarcza,chodzi tez o to,ze oni nie potrafia rozmawiac z kobietami, rozumiec ich, nawet sprzeczac o cos, sa jak sieroty. nie wiem,moze ze mna faktycznie cos nie tak,skoro takich przyciagam.

Gość gość
To teraz pomóż koleżankom, opisz swój punkt widzenia na ten temat :) może facet bardziej pomoże..

Gość gość
zdanie staszka malo mnie obchodzi,bo ten tez nie grzeszy inteligencja jak inni....

Gość gość
To w takim razie co ma zrobić, że trafić na porządnego człowieka? Niestety, wielu z nas zapomina, że nie ma związków idealnych. A przetrwają te, które pomimo miłości, zrozumienia, zaufania oparte są również na kompromisach :)

Gość gość
myślę jako facet, że problem zaczyna się od Waszych oczekiwań. Facet to facet a nie psiapsiółka od plotek. To co wydaję Wam się proste i oczywiste czasami dla faceta jest nie do pojęcia. Choćby największym pragnieniem faceta było zrozumieć to czasami są tematy, których się nie da. Facet może zaakceptować jakiś fakt, ale nie musi go od razu rozumieć. Moja żona mówi, że jestem mądry-głupi. Mądry bo inteligentny ponad przeciętność i głupi bo czasami prostych podstawowych życiowych rzeczy nie rozumiem.

Gość gość
Święta prawda!

Gość gość
nie oczekuje,ze bedzie psiapsiółą, ale przyjacielem i partnerem. to roznica. autorka

Gość gość
Trafi ci się taki co będzie zaradny i będzie potrafił się sprzeczać i stawiać na swoim to będziesz narzekać że despota, awanturnik i nie liczy się z Tobą :-)

Gość gość
nie chodzi o skrajnosci! tylko o rownowage, wiadomo,ze przesada w kazda strone jest zla.

Gość gość
A może warto na chwilę stanąć obok i spojrzeć na siebie? Może to nie w Nim tkwi problem, a w Nas? Posadź faceta przed sobą, zapytaj się czego oczekuje: od Ciebie, od siebie, od Waszego związku. Co mu nie pasuje, co chciałby zmienić. Jak zakończy swój monolog (nie przerywaj mu w sposób drastyczny, ewentualnie zapytaj, ale spokojnie), powiedz mu wszystko co leży Ci na serduchu: jak się czujesz, czego chcesz i pragniesz. Inaczej nic nie wskóracie.. Podstawa to rozmowa!

Gość gość
Kobiety nigdy nie zadowolisz... one pragnął niemożliwego, facet powinien być stanowczy, ale uległy, silny i męski, ale delikatny i wrażliwy, powinien mieć swoje zdanie i umieć postawić na swoim, ale zawsze ma się zgadzać ze swoją kobietą i spełniać każdą jej zachciankę, itd... Drogie Panie, my nie mamy okresu, nie targają nami tak hormony jak wami, zrozumcie to wreszcie... my nie mamy zmiennych nastrojów jak wy, że najpierw jesteście milusie, a za 5 minut wściekłe jak osy i strach się do was zbliżyć. Facet to bardzo prosta, nieskomplikowana istota która w życiu kieruje się zazwyczaj logiką, a nie prymitywnymi emocjami. Póki tego nie zrozumiecie i nie zaakceptujecie, zawsze będzie same i żaden wam nie dogodzi.

Gość gość
I całe szczęście... Bo męczyć się z takim fochownikiem to kara za grzechy trzech pokoleń